Masterclass ambitieus budgetteren


ROTTERDAM, 20071008 -- Op 2 november a.s. geeft auteur en strategisch ondernemerscoach Jean-Paul Close een eenmalige masterclass "ambitieus budgetteren" volgens het UNITED concept. De masterclass wordt gehouden van 15.00 tot 20.00 uur in Rotterdam en is bedoeld voor leidinggevende budgethouders in het bedrijfsleven die graag een stukje ambitieus ondernemerschap uit willen dragen in hun organisatie en verantwoordelijkheden.

Leidinggevende budgethouders worden steeds geconfronteerd met twee mogelijke uitdagingen: Als ik de boel op zijn kop zet en agressief budgetteer hoe krijg ik dan mijn personeel mee? Of: Alles loopt op rolletjes en ik budgetteer veilig, maar wat is dan mijn eigen toegevoegde waarde?
De masterclass geeft inzicht in deze twee uitersten door middel van het UNITED concept van de 5K Consultancy Group.
UNITED is onderverdeeld in twee blokken. Het eerste blok (TED) vertegenwoordigt de leidinggevende verantwoordelijkheden van de budgethouder. Het tweede blok (UNI) de manier waarop de visie en doelgerichtheid gekoppeld kan worden aan de individuele inzet van het personeel. Deze unieke verbintenis is het geheim van de succesvolle bedrijfsleider of afdelingsdirecteur.
De masterclass wordt gegeven door auteur, spreker en initiatiefnemer van de 5K Consultancy Group, Jean-Paul Close. Close coacht directies in het bedrijfsleven op gebied van strategisch beleidvorming en de ontwikkeling van de interne competenties om tot optimale en blijvende resultaten te komen. Hij geeft tevens leiding aan een groeiende groep ondernemerscoaches die werken met zijn 5K methode voor doelgericht ondernemen. UNITED, de 5K methode en de leiderschapsmentaliteit staan allen beschreven in de "Succesgids voor ondernemers" dat in April 2007 werd uitgebracht door Pearson Education.