Persberichten Eemland zuid, 11.10 uur

Utrecht, 02-11-2007

Lastige jongen in bus aangehouden

AMERSFOORT De politie heeft donderdag 1 november om 16.15 uur een 16-jarige jongen uit Soest aangehouden voor het niet voldoen van een bevel of vordering en verzet.

De politie werd om assistentie gevraagd door een buschauffeur die op het Stationsplein problemen kreeg met de Soester. De jongen had de chauffeur bedreigd en wilde de bus niet verlaten. Ook na een vordering door de agenten wenste hij niet mee te werken. Hij werd aangehouden maar verzette zich daarbij. Hij werd geboeid overgebracht naar het politiebureau waar hij werd ingesloten. Na te zijn verhoord mocht hij weer naar huis. Hij kreeg een proces-verbaal.

Scholieren gecontroleerd

AMERSFOORT De politie heeft donderdagmiddag 1 november een verkeerscontrole gehouden op de Arnhemseweg en Utrechtseweg waarbij vooral werd gelet op het verkeersgedrag van de passerende scholieren.

17 (brom)fietsers werden bekeurd voor het negeren van rood licht. Drie bromfietsbestuurders kregen een bekeuring voor het niet dragen van de helm (2) en het niet kunnen tonen van het bromfietscertificaat.

Laatst gewijzigd 02-11-2007 11:07 | © Politie Utrecht