Gemeente Wassenaar

Burgemeester en wethouders doen mee op Make a Difference Day!

Op 2 en 3 november a.s. staat vrijwilligerswerk centraal tijdens de Make a Difference Day. Burgemeester Jan Hoekema en de wethouders, Nico Alkemade, Pim van de Locht en Arie van der Lee zetten zich tijdens deze dagen in voor het vrijwilligerswerk.
Door deelname aan deze dagen willen de burgemeester en wethouders het werk van vrijwilligers ondersteunen en aanmoedigen.

Programma:

* Burgemeester, Jan Hoekema, verricht 2 november vanaf 11.30 uur vrijwilligerswerk voor de Zonnebloem in de kantine van Blauw-Zwart; er wordt een stamppot maaltijd bereid en uitgeserveerd.

* Wethouder Arie van der Lee is 2 november vanaf 14.00 vrijwilliger in het Van Ommerenpark/Johannahuis; er wordt een persoonlijk verzorgingsarrangement voor de bewoners georganiseerd.
* Wethouder Nico Alkemade is op 3 november om 10.00 uur bij de opening van de Natuurwerkdag van Duinwaterbedrijf Zuid- Holland (locatie Meijndelseweg 34). Activiteiten zijn: exotenbestrijding, onderhoud duinen en ruiterpaden en duindoornbestrijding. Vervolgens verricht hij vanaf 11.00 uur vrijwilligerswerk bij de Vrijwilligerscentrale door fietsverlichting van scholieren te repareren.

* Wethouder Pim van de Locht is op 3 november om 10.00 uur in Duinstede. Hier wordt voor de bewoners een Jazz optreden geregeld.

De afgelopen maanden heeft de Vrijwilligerscentrale in Wassenaar zich in de rol van aanjager actief ingezet om Make a difference day (MADD) voor Wassenaar in te vullen.

Make a difference day is een groot landelijk evenement. Dit jaar wordt het voor de derde keer georganiseerd op vrijdag 2 en zaterdag 3 november. De bedoeling van deze dagen is dat iedereen -jong en oud- als vrijwilliger aan de slag kan bij een van de vele projecten die in het land worden georganiseerd. Op deze manier kan iedereen vrijblijvend kennismaken met vrijwilligerswerk in de buurt. De projecten, "klussen" , zijn te vinden via de site van www.madd.nl Gemeente Wassenaar
Johan de Wittstraat 45
Postbus 499
2240 AL Wassenaar

T: 070-5122222
E: gemeente@wassenaar.nl