Gemeente Hoogeveen

Openbare besluiten van B & W Hoogeveen 30 oktober 2007

30 oktober 2007

Inhoud

Besluiten

De besluiten zijn als volgt weergegeven:

1. nummer
2. onderwerp (vetgedrukt)
3. besluit
4. evt. toelichting (cursief)

1.
Antidiscriminatie

1. Instemmen met Convenant Drentse aanpak / krachtenbundeling Antidiscriminatie. 2. Kennisnemen van gerelateerd concept-Plan van aanpak Antidiscriminatie Drenthe

2.
Aanpassing financiële verordening.

De raad voorstellen de Financiële verordening te wijzigen met terugwerkende kracht tot 1 januari 2007.

3.
Beslissing op bezwaarschrift van de heer Hakfoort n.a.v. weigering om handhavend op te treden t.a.v. het kleinschalig kampeerterrein aan de Fluitenbergseweg 94 te Fluitenberg.

1. Instemmen met het advies van de Bezwaarschriftencommissie d.d. 27 september 2007. 2. Totdat er een vrijstelling op grond van het bestemmingsplan Buitengebied Noord is verleend, gedogen dat er op het kleinschalig kampeerterrein aan de Fluitenbergseweg 94 maximaal 15 kampeermiddelen worden geplaatst.

4.
Vrijstelling ten behoeve van aanleg openbaar gebied Centrumgebied Krakeel.

1. Instemmen met dit ontwerpbesluit en overgaan tot het opstarten van de procedure tot het verlenen van een vrijstelling ex artikel 19 lid 2 WRO ten behoeve van het mogelijk maken van de aanleg van het openbare gebied in het Centrumgebied Krakeel; 2. Het ontwerpvrijstellingsbesluit voor de aanleg van het openbare gebied in het Centrumgebied Krakeel voor de duur van 6 weken ter inzage te leggen; 3. Indien geen zienswijzen worden ingediend tegen het ontwerpbesluit op basis van artikel 19 lid 2 WRO vrijstelling te verlenen van het bestemmingsplan Krakeel ten behoeve van het mogelijk maken van de aanleg van het openbare gebied in het Centrumgebied Krakeel.

5.
Voorbereidingskrediet Geluidsanering Schoolstraat/Grote Kerkstraat/Wilhelminastraat.

Aan Capabel een opdracht verstrekken voor het uitvoeren van een akoestisch onderzoek naar het treffen van geluidwerende maatregelen.

6.
Kwijtschelding vorderingen op dhr. T.Smit.

De vorderingen op dhr. T. Smit, oud adres Sellerstraat 19a te Hollnadscheveld kwijtschelden.