Gemeente Beek


B&W gaat MADD vrijdag en zaterdag

Beek, 31 oktober 2007

Volg het voorbeeld van het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Beek en Lets go MADD op 2 en 3 november !

Op 2 en 3 november 2007 maken tienduizenden Nederlanders samen het verschil. Heel Nederland toont zich dan van zijn beste kant en steekt vrijwillig de handen uit de mouwen. Individueel of in groepsverband: met de buren, met de klas of school, maar ook clubs, verenigingen, teams, vrijwilligersorganisaties, gemeenten en bedrijven doen mee met Make a Difference Day (MADD).

MADD wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd. MADD zet de spotlights twee dagen op vrijwillige inzet. Daarmee krijgt vrijwilligerswerk de aandacht die het verdient. In 2006 deden ruim 25.000 Nederlanders mee. Verspreid door het hele land deden zij klussen bij meer dan 1000 projecten. Net als in 2005 waren verschillende leden van de Koninklijke Familie en het kabinet van de partij.

Ook burgemeester Cremers en de wethouders Wierikx, Van Es en Bijen zullen op beide dagen vrijwilligerswerk verrichten om aandacht te vragen voor het vrijwilligerswerk. Vrijwilligers zijn immers het cement van de samenleving. Daarnaast willen zij met hun deelname andere mensen ook inspireren om vrijwilliger te worden.

Zij doen dit op de volgende dagen en locaties:


* Burgemeester Cremers, wethouder Wierikx en wethouder van Es gaan op vrijdagmiddag 2 november van 14.00 tot 16.00 uur als vrijwilliger aan de slag op de verpleegafdeling van WoonZorgCentrum Vivantes (Huize Franciscus).


* Burgemeester Cremers en wethouder Bijen en steken zaterdagochtend van 9.00 tot 11.00 uur de handen uit de mouwen bij een natuurproject van IKL bij Landgoed Genbroek.