Gemeente Bussum

Maak ook het verschil!

Op 2 en 3 november wordt voor de derde keer de landelijke Make a Difference Day (MADD) georganiseerd. Ook alle medewerkers van de gemeente Bussum gaan die dag als vrijwilliger aan de slag.

De gemeente wil zo het signaal afgeven dat het voor het functioneren van de Bussumse samenleving essentieel is om eens iets voor een ander te doen. Iets dat eigenlijk vanzelfsprekend zou moeten zijn. Door vrijwilligerswerk te doen, sta je op een andere manier in de omgeving. Je ziet en voelt waar het in het dagelijks leven van veel mensen om draait.

De gemeente is deze dag wel gewoon bereikbaar: de medewerkers met een publieksfunctie blijven op het gemeentehuis. Zij zullen het die dag wel met minder mensen moeten doen, om zoveel mogelijk collega's de gelegenheid te geven aan MADD te kunnen deelnemen.

Ook als vrijwilliger aan de slag?

Meer informatie over `Make a Difference Day' is te lezen op www.madd.nl. Ook Vrijwilligerswerk Naarden-Bussum kan u verder helpen, het bureau stelt een lijst op met klussen waaraan u kunt meewerken. Kijk hiervoor op www.versa-bureauvrijwilligerswerk.nl of bel (035) 693 85 25.