Gemeente Stein


Let's go MADD
08-10-2007

Heel Nederland toont zich dan van zijn beste kant en steekt vrijwillig de handen uit de mouwen. Individueel of in groepsverband: met de buren, met de klas of school, maar ook clubs, verenigingen, teams, vrijwilligersorganisaties, gemeenten en bedrijven doen mee met Make a Difference Day (MADD).

MADD wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd. MADD zet de spotlights twee dagen op vrijwillige inzet. Daarmee krijgt vrijwilligerswerk de aandacht die het verdient. In 2006 deden ruim 25.000 Nederlanders mee. Verspreid door het hele land deden zij klussen bij meer dan 1000 projecten. Net als in 2005 waren verschillende leden van de Koninklijke Familie en het kabinet van de partij.

Hoe werkt MADD?
MADD vindt vooral lokaal plaats. Kan het buurthuis een likje verf gebruiken? Ligt het park al tijden vol met hondenpoep? Wil je een sportdag met de hele buurt houden? Moet er in een natuurgebied nodig gesnoeid worden? Of organiseer je liever een verwendag voor de bewoners van het zorgcentrum? Iedereen die in zijn omgeving iets wil aanpakken kan activiteiten aanmelden in de klussendatabase op www.makeadifferenceday.nl. Organisaties én individuen. Bezoekers van de site kunnen zien welke activiteiten er in hun regio plaatsvinden en zich bij de organisator van een klus aanmelden.

Ook de gemeente Stein doet op 2 en 3 november mee aan MADD 2007! Het college van Burgemeester en Wethouders neemt het voortouw en nodigt u uit om mee te helpen. Zij gaan als vrijwilliger aan de slag in de diverse zorgcentra in de gemeente Stein. Wilt u meedoen? Meld u dan aan door een email met uw naam, adres en telefoonnummer te sturen naar vrijwilligerswerk@piw.nl. Vermeld duidelijk dat het gaat om MADD 2007 in Stein.

Voor meer informatie kunt u terecht bij het Steunpunt Vrijwilligerswerk, tel.046 4575700.
Of stel uw vraag via vrijwilligerswerk@piw.nl.