Gemeente Voorschoten

MADD - Medewerkers gemeente maken het verschil
Uitgebracht op: maandag 1 oktober 2007

Er wordt wel gezegd dat Voorschoten draait op vrijwilligers. Om het belang van de grote maatschappelijke betrokkenheid in het dorp te onderstrepen, zetten de medewerkers van de gemeente zich in tijdens MADD 2007.

MADD staat voor Make a Difference Day en vindt dit jaar plaats op vrijdag 2 en zaterdag 3 november. Een landelijke actie, waaraan vorig jaar ongeveer 37.000 vrijwilligers meewerkten. Ook leden van de Koninklijke Familie en veel politici deden mee. Samen met tienduizenden andere Nederlanders maken de ambtenaren van Voorschoten dit jaar op 2 november het verschil. Ze steken vrijwillig hun handen uit de mouwen bij verschillende instellingen en organisaties in de gemeente.

Sprankelend en betrokken vrijwilligersevenement De bijdrage aan MADD is het een vervolg op de succesvolle deelname van de afdeling Ruimtelijk Beheer aan het landelijke vrijwilligersevenement in 2006. Het college van burgemeester en wethouders was daar zó enthousiast over, dat het voor dit jaar alle medewerkers oproept om het verschil te maken. Deelname aan MADD sluit bovendien uitstekend aan op het college-motto sprankelend en betrokken. Uiteraard doen burgemeester en wethouders zelf ook mee.

Verschillende instellingen in Voorschoten kregen het verzoek een klus aan te dragen die op 2 november geklaard kan worden door zon honderd gemeentelijke vrijwilligers. En met resultaat! Twintig enthousiaste organisaties leverden een klus in. Van het wandelen met rolstoelgebruikers voor Rode Kruis tot het schilderen van het schoolplein bij basisschool het Kompas.

Maak ook een verschil!
Wilt u ook een bijdrage leveren aan MADD? Kijk dan op www.madd.nl en zoek in de database naar een geschikte klus. U kunt zich op de website gelijk aanmelden voor activiteiten op vrijdag 2 of zaterdag 3 november.


- einde bericht -