Transavia

Nieuwe lijndienstbestemmingen transavia.com: Marrakech & Agadir

transavia.com zal vanaf 2 november 2007 de Marokkaanse bestemmingen Marrakech en Agadir als lijndienst aanbieden, met vertrek vanaf Amsterdam. De verkoop van stoelen voor deze lijndienstbestemmingen start vandaag, 26 juli, vanaf 12.00 uur.

Marrakech en Agadir zullen 3x per week, op dinsdag, vrijdag en zondag in een zogenaamde. driehoek worden gevlogen; van Amsterdam naar Marrakech, door naar Agadir en vervolgens retour naar Amsterdam. Daarnaast zal 1x per week, op dinsdag een non-stop vlucht naar Marrakech worden aangeboden. Alle vluchten zullen worden uitgevoerd met de 737-800, wat een totaal van 186 stoelen per vlucht betekent.

transavia.com vliegt al jaren op de bestemmingen Marrakech en Agadir, maar tot nu altijd als charter, in opdracht van Nederlandse touroperators. De vraag naar deze bestemmingen is nu zo groot, dat het opvoeren van de vluchtfrequentie en een omzetting naar een lijndienst een logische stap is. De touroperators blijven zeer belangrijke partners voor transavia.com en daarnaast krijgt de individuele reiziger een groter aanbod van stoelen en vluchten, welke hij/zij kan boeken direct via de website van transavia.com of via de touroperator. Voor beide bestemmingen geldt een tarief vanaf EUR130,00, enkele reis, inclusief luchthavenbelastingen en brandstoftoeslag.

De keuze voor Marokko voor een nieuwe lijndienst is geen toevallige, gezien de sterke ontwikkeling die dit land momenteel doormaakt als toeristenbestemming. Gesteund door een zeer actieve Marokkaanse overheid wordt er flink geïnvesteerd in infrastructuur en hotelaccommodaties, om Marokko te laten uitgroeien tot een primaire toeristenbestemming. transavia.com volgt deze ontwikkelingen op de voet en overweegt om op termijn ook andere Marokkaanse bestemmingen te gaan aanvliegen.
Meer informatie over Agadir
Meer informatie over Marrakech