Vereniging Spierziekten Nederland

Nieuws

Het Jackies Weekend staat weer voor de deur!

Van 2 t/m 4 november organiseert de VSN het Jackies Weekend voor VSN-leden van 16 tot en met 30 jaar.

Dit jaar draait het weekend om het thema "Kracht en Energie". We gaan op zoek naar onze eigen superkrachten en zullen ons omtoveren tot ware superhelden. Het weekend vindt plaats in een goed toegankelijk hotel in Noord-Holland.Natuurlijk zijn er energieke workshops en een vonkend feest in het thema Sneeuwwitje en de zeven Superhelden. We gaan er dus samen wederom een geweldig weekend van maken!

Wil jij ook bijkletsen met oude bekenden, nieuwe vriendschappen opdoen en vrienden uit de digitale kroeg Jackies.nl in levende lijve te ontmoeten? Schrijf je dan zo snel mogelijk in!

Wij hopen jou op het weekend te zien!

The Jackies Weekend Crew,

Erica, Laura, Maria en Mirjam

Geen uitnodigingsbrief ontvangen? Vragen? Mail dan, met vermelding van je VSN-lidnummer, naar Hann van Schendel.

Ben je nog geen lid van de VSN en wil je wél graag mee naar het weekend? Klik dan hier en schrijf bij de ruimte voor opmerkingen: "Ik ga mee naar het Jackies-weekend". Je bent dan tot 1 januari 2008 gratis lid!
Stuur na aanmelding ook even een mailtje naar Hann van Schendel, dan krijg je de uitnodigingsbrief voor het weekend per mail toegestuurd.

18 juli 2007

VSN - Lt. gen. van Heutszlaan 6 - 3743 JN Baarn tel: 035-5480480 Spierziekten Infolijn: 0900-5480480 - E-mail: vsn@vsn.nl - Postbank 1422400