NIVON
Vrrijwilligersdag: MADD 2007 komt er aan

door Hielke Ploeg

2-7-2007

Nivon vrijwilligers in de spotlight

Make a Difference Day (MADD) zet vrijwilligerswerk in de spotlights! Dit jaar vindt MADD plaats op 2 en 3 november. Duizenden Nederlanders steken dan de handen uit de mouwen bij talloze
vrijwilligersactiviteiten in heel Nederland. Iedereen kan meedoen: individuen, scholen, bedrijven, gemeenten, vrijwilligersorganisaties en centrales. Nivongeledingen dus ook!

Iedereen die in zijn omgeving iets wil aanpakken kan activiteiten aanmelden in de klussendatabase op www.makeadifferenceday.nl. Organisaties én individuen. Bezoekers van de site kunnen zien welke activiteiten er in hun regio plaatsvinden en zich bij de organisator van een klus aanmelden. Op de site staan diverse ideeën voor leuke klussen. De website brengt partijen met elkaar in contact, levert voorbeeldpersberichten, alle digitale bestanden van de communicatie-uitingen en biedt een landelijk overzicht van alle activiteiten.
Geïnteresseerden kunnen zich via deze site ook aanmelden voor de gratis maandelijkse e-mailnieuwsbrief over MADD of publiciteitsmateriaal bestellen.