Ingezonden persbericht


NEC Philips introduceert de nieuwe UNIVERGE SV7000 IP communicatieserver

UNIVERGE SV7000 IP verbetert productiviteit, mobiliteit en beheer van high end oplossingen

Hilversum, 30 oktober 2007 - Met de introductie van versie 23 van de UNIVERGE SV7000 IP communicatieserver verbetert NEC Philips de mogelijkheden en ondersteunde software van deze high end bedrijfscommunicatie oplossing opzienbarend.

De nieuwste versie SV7000 ondersteunt Business ConneCT, NEC Philips' flexibele alles-in-één communicatieoplossing, en het Virtueel PC Centre (VPCC) in combinatie met de soft phone SP30. Deze oplossing is gebaseerd op een nieuw thin-client concept van NEC en is zeer stabiel, rendabel en milieuvriendelijk. Dit concept bestaat uit thin desktop clients en een virtuele desktop omgeving op het netwerk.

Met de toevoeging van een lokaal en systeemgebaseerd telefoonboek voor zijn Dterm en DtermIP/SIP terminals en Baas/Secretaresse functies verbetert de SV7000 de desktop productiviteit. Speciaal voor de hotelleriebranche heeft NEC Philips een guest room display voor veelvoudig lijnverkeer toegevoegd en zijn het aantal groepen uitgebreid.

Overige functies zoals de Health checkverwerking en timing dragen bij aan de verbetering van de betrouwbaarheid van het platform, de toegevoegde encryptiemogelijkheden zorgen bovendien voor een verbeterde beveiliging.

Beter beheer en mobiliteit

De UNIVERGE SV7000 ondersteunt ook de laatste versie van de MA4000 management applicatie. Dit biedt de mogelijkheid om alle bedrijfscommunicatiesystemen tegelijkertijd en centraal te beheren met minimale inzet van beheerder.

Met de MA4000 versie 6 zijn er aanzienlijke verbeteringen aangebracht. Klanten met een TDM gebaseerde infrastructuur kunnen nu ook profiteren van de LDAP Auto Provisioning toepassing. Inbegrepen is de ondersteuning van IP-DECT terminals en biedt de beheerder een compleet beeld van vaste en mobiele apparaten. Stabiel beheer is essentieel. Er is een aantal verbeteringen aangebracht om hieraan te voldoen. MA4000 Voice Server engine service biedt een stabiele proxy functionaliteit waarmee de proxyserver is verbonden met de applicatie en Voice server via het SSH protocol. Dit zorgt voor een beveiligde gecodeerde verbinding. Tot slot zijn diverse gebruikersstatistieken toegevoegd waarmee systeembeheerders hun netwerk tot in detail kunnen analyseren.

Ook de laatste versie UNIVERGE Assured Mobility wordt ondersteund door de nieuwe SV7000. NEC's derde generatie WLAN oplossing is recentelijk uitgebreid met nieuwe software ter verbetering van de spraakkwaliteit, netwerkbelasting en handover. Met de nieuwe MH250 SIP handset voldoet deze oplossing aan de meest geavanceerde eisen in draadloze bedrijfscommunicatie. Een goed alternatief is Business Mobility IP DECT. Deze oplossing kan worden gebruikt in combinatie met de SV7000. De laatste versie IP DECT ondersteunt 750 acces points waardoor medewerkers van grote organisaties, zoals universiteiten en ziekenhuizen, mobiel zijn. De SV7000 is wereldwijd in gebruik.

"De UNIVERGE SV7000 is een bijzonder schaalbaar, stabiel en flexibel platform en uitermate geschikt voor grote (inter)nationale bedrijven, overheidsinstanties, ziekenhuizen, universiteiten en andere soortgelijke organisaties die verdeeld zijn over meerdere locaties. De combinatie van de SV7000 met de VPCC Thin Client servers biedt een unieke oplossing waarmee we het volledige ICT spectrum aanbieden", zegt Richard Sturrus, Business Manager bij NEC Philips Unified Solutions.

###

Over NEC Philips Unified Solutions

NEC Philips Unified Solutions (NEC Philips) is een toonaangevende leverancier van bedrijfscommunicatieoplossingen voor alle types en omvang van bedrijven. Opgericht in 2006 als resultaat van een Joint Venture van NEC Corporation en Royal Philips Electronics, heeft het bedrijf meer dan 50 jaar ervaring in het leveren van bedrijfscommunicatiesystemen, applicaties, netwerken en diensten aan klanten over de hele wereld. Via een wereldwijd netwerk van verkooporganisaties, distributeurs en VARs verleent NEC Philips diensten aan haar klanten. NEC Philips koestert een bedrijfscultuur waarbij toewijding aan klanten, flexibiliteit en deskundigheid centraal staan. Voor meer informatie www.nec-philips.com .

Over NEC Corporation

NEC Corporation is one of the world's leading providers of Internet, broadband network and enterprise business solutions dedicated to meeting the specialized needs of its diverse and global base of customers. NEC delivers tailored solutions in the key fields of computer, networking and electron devices, by integrating its technical strengths in IT and Networks, and by providing advanced semiconductor solutions through NEC Electronics Corporation. The NEC Group employs more than 150,000 people worldwide. For additional information, please visit the NEC home page at: http://www.nec.com .

Over Royal Philips Electronics

Royal Philips Electronics of the Netherlands (NYSE: PHG, AEX: PHI) is a global leader in healthcare, lifestyle and technology, delivering products, services and solutions through the brand promise of "sense and simplicity". Headquartered in the Netherlands, Philips employs approximately 125,800 employees in more than 60 countries worldwide. With sales of EUR 27 billion in 2006, the company is a market leader in medical diagnostic imaging and patient monitoring systems, energy efficient lighting solutions, personal care and home appliances, as well as consumer electronics. News from Philips is located at www.philips.com/newscenter .

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Marlous Westra

Text 100 Public Relations

T +31 (0)20 530 43 43

E marlous.westra@text100.nl

Of

Robert van Amerongen

NEC Philips Unified Solutions

T +31 35 689 15 21

E robert.van.amerongen@nec-philips.com