Ingezonden persbericht


Harry Klein benoemd tot Country Sales Manager Benelux (Consumer Divisie) bij Symantec

ZALTBOMMEL, 30 oktober 2007 - Symantec Corporation heeft Harry Klein benoemd tot Country Sales Manager (Consumer Divisie) Benelux bij Symantec. Klein wordt verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van sterke relaties met het retail- en distributiekanaal in Nederland, België en Luxemburg. Klein heeft 15 jaar ervaring met de IT-retail branche in diverse landen in EMEA.

Klein is afkomstig van Route66 waar hij 4 jaar Retail & Distribution Manager EMEA was. In die hoedanigheid zette Harry verkoop- en distributiemodellen op in Europese landen en bracht hij Route66 tot een leidende positie voor mobiele telefonienavigatie in de Benelux.

Daarvoor was hij 6 jaar General Manager Benelux bij Logitech waar hij de Benelux-organisatie aanstuurde en een solide marktpositie in de Benelux realiseerde.

Midden jaren 90 was Klein verantwoordelijk voor meerdere business units bij Ingram Micro Nederland voor wie hij ook een retail strategie ontwikkelde en de eerste geheel op retail gefocuste business unit in de Nederlandse distributiemarkt opzette .

Over Symantec
Symantec is een toonaangevende wereldwijde aanbieder van infrastructuursoftware die bedrijven en consumenten vertrouwen geeft in een onlinewereld. Het bedrijft helpt klanten hun infrastructuur, informatie en interacties te beschermen met software en services die risico's voor hun veiligheid, beschikbaarheid, compliance en prestaties bestrijden. Naast het hoofdkantoor in Cupertino, Californië, beschikt het bedrijf over vestigingen in ruim 40 landen. Meer informatie is te vinden op www.symantec.com.

Voor meer informatie en beeldmateriaal (niet ter publicatie): Pleon voor Symantec
Cindy Schoonbeek
020 - 487 40 00
cindy.schoonbeek@pleon.com