Voorzitter van Global Payments, Paul R. Garcia hoofdspreker op de Internationale Conferentie van Fintech in Londen

24/10/2007 15:34



PR Newswire



ATLANTA, October 24 /PRNewswire/ --
Global Payments Inc. (NYSE: GPN), wereldleider in elektronische transactie verwerkingsservices, kondigde vandaag aan dat Paul R. Garcia, voorzitter, president en hoofddirecteur een hoofdtoespraak zal uitspreken op het Fintech forum Fusies en Aankoop van Ondernemingen voor leidinggevende directeurs over globale groeistrategieën op 30 oktober, 2007 in Londen, Engeland.

(Logo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20010221/ATW031LOGO)

Garcia's presentatie begint om 9:45 a.m. GMT, gevolgd door een paneldiscussie met leidinggevend personeel van vooraanstaande globale overheids- en privé-bedrijven. Fintech M?, een exclusieve conferentie van Finextra in samenwerking met Deutsche Bank heeft bedrijfsleiders en M?-specialisten uitgenodigd om de trends, strategieën en uitdagingen te bespreken voor firma's uit de financiële technologiesector die werkzaam zijn in snel consoliderende markten. Nadere informatie over de conferentie vindt u op www.finextra.com/events.asp.

Global Payments Inc. (NYSE: GPN) is een vooraanstaande leverancier van elektronische transactie verwerkingsservices voor consumenten, handelaars, onafhankelijke verkooporganisaties (ISO's), financiële instellingen, overheidsinstanties en multinationale ondernemingen over gans de Verenigde Staten, Latijns-Amerika, Europa en het Aziatisch-Stille Zuidzeegebied. Global Payments heeft een uitgebreid aanbod van verwerkingsoplossingen aan voor creditcards en betaalkaarten, B2B-aankoopkaarten, geschenkenkaarten, elektronische chequeconversie en garantie op cheques, verificatie en recupereren, inclusief diensten voor elektronische cheques, en terminalbeheer. Het bedrijf biedt consumenten ook diensten voor geldoverdracht vanuit de VS en Europa naar Latijns-Amerika, Marokko en de Filippijnen. Nadere informatie over het bedrijf vindt u op
www.globalpaymentsinc.com.

Bepaalde verklaringen van het management van Global Payments tijdens presentatie kunnen toekomstgerichte informatie bevatten binnen de betekenis van de "safe-harbor-bepalingen" in de Private Securities Litigation Reform Act van 1995. Deze toekomstgerichte verklaringen bevatten risico's en onzekerheden zoals productvraag, markt- en klantaanvaarding, gevolgen van het economische klimaat, concurrentie, prijzen, ontwikkelingsmoeilijkheden, vreemde valutarisico's, kapitaalkosten, stijging van de commissies van creditcardbedrijven, het vermogen om te werken met overgenomen bedrijven en die te integreren, en andere risico's vermeld in de documenten ingediend door het bedrijf bij de SEC, waaronder het laatste Formulier 10-Q of Formulier 10-K, naargelang van toepassing. Het bedrijf is niet verantwoordelijk voor herziening van deze verklaringen in het licht van toekomstige omstandigheden of onverwachte gebeurtenissen.

Contact: Phyllis McNeill

+1-770-829-8245
phyllis.mcneill@globalpay.com

Website: http://www.globalpaymentsinc.com
http://www.finextra.com/events.asp

Phyllis McNeill van Global Payments Inc., +1-770-829-8245, phyllis.mcneill@globalpay.com; Foto: NewsCom: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20010221/ATW031LOGO, AP Archief: http://photoarchive.ap.org, PRN Photo Desk, photodesk@prnewswire.com