BedrijfsautoRAI

Prijzen nieuwe Renault Kangoo Express

(10/29/2007)
De BedrijfsautoRAI in Amsterdam is hèt toneel waarop de wereldpremière van de nieuwe Renault Kangoo Express plaats vindt. De auto is volledig nieuw ontwikkeld en is onmiskenbaar de opvolger van de huidige, zeer succesvolle Kangoo Express. Op tal van punten is de nieuwe Kangoo Express een doorontwikkeling ten opzichte van het huidige model.
Met 3 niveauâs (Confort, Grand Confort en Super Confort) en 5 motoren is het aanbod compleet en biedt de nieuwe Kangoo Express voor iedere ondernemer een aantrekkelijke compagnon. In het motorenaanbod komen 2 benzinemotoren: (1.6 8v 90pk en 1.6 16v 110pk) en 3 diesels (1.5 dCi 70pk, 85pk en 105pk). Deze laatste motor is vanaf introductie beschikbaar met een roetfilter (FAP). De Kangoo Express Confort en Grand Confort staan vanaf januari 2008 bij de dealer. De Super Confort is leverbaar vanaf april 2008.

Kijkend naar de prijzen dan zijn deze méér dan competitief te noemen. Zo zal de nieuwe Kangoo Express vanaf ⬠10.295 exclusief BTW/BPM in de prijslijst staan. De versie waarop veel ondernemers zullen instappen is de 1.5 dCi 70pk Grand Confort die met ⬠11.695 exclusief BTW/BPM aangeboden zal worden.

De nieuwe Kangoo Express is al te leasen vanaf 289 euro per maand op basis van full operationele lease (48 maanden/80000 km totaal) exclusief BTW, brandstof en vervangend vervoer bij Renault Business Finance. Tevens wordt de leaseprijs van de Kangoo Express 1.5dCi 105pk FAP, alleen tijdens de BedrijfsautoRAI, aangeboden voor de prijs van de Kangoo Express 1.5dCi 85pk FAP.

Bovendien krijgt iedere klant, die de nieuwe Kangoo Express bij Renault Business Finance least, een Renault Rijvaardigheidstraining cadeau!

Tijdens de RAI-periode kan er bij de nieuwe Kangoo Express gekozen worden voor het Pack Introduction, bestaande uit een airconditioning en een centraal opbergvak / armsteun. Dit pakket wordt aangeboden voor een geringe meerprijs van ⬠399 exclusief BTW/BPM.

Tevens is er een Pack Driver beschikbaar, dat bestaat uit een radio-/CD-speler met extern informatiescherm, snelheidsregelaar en
-begrenzer en een boordcomputer. Het Pack Driver wordt aangeboden voor slechts ⬠299 exclusief BTW/BPM.

Het veelzijdige bedrijfsautogamma van Renault is tijdens de BedrijfsautoRAI, van 26 oktober tot en met 3 november 2007, te vinden in de Westhal, standnummer 03.001