Ingezonden persbericht


Persbericht

Valori lanceert Essentials Goed Opdrachtgeverschap

Nieuwegein, 29 oktober 2007 Valori kennisleider op het gebied van Goed Opdrachtgeverschap lanceert vandaag de Valori Essentials. Valori Essentials zijn referentiemodellen die de kans op succes van complexe ICT-projecten aanmerkelijk vergroten. Er zijn vier Valori Essentials beschikbaar, voor het realiseren van projecten op het gebied van de meest actuele business issues: Outsourcing, Pakketselectie & Implementatie, Integratie van Informatiesystemen en Maatwerksoftware.

De Valori Essentials referentiemodellen bieden een toegangsroute tot specifieke methoden en technieken, en geven per businessvraagstuk grip op de organisatorische aspecten. De Valori Essentials hebben hun waarde in de praktijk bewezen. Ze worden voortdurend doorontwikkeld aan de hand van het voortschrijdend inzicht op ons vakgebied. We zullen deze Essentials continu verrijken. zegt Ron Stoorvogel, directeur van Valori. Valori maakt zelf gebruik van de Essentials in de dienstverlening aan opdrachtgevers. De Essentials worden op korte termijn vrijelijk beschikbaar. Stoorvogel: Iedereen kan ze dan gebruiken en doorontwikkelen voor specifieke toepassingen. Met de Essentials hebben we een fundament gelegd onder het begrip Goed Opdrachtgeverschap (GO); we hebben GO operationeel gemaakt. De Valori Essentials vormen een uitstekend startpunt van complexe ICT-projecten.

GO met Valori

Valori is het projectconsultancybedrijf op het gebied van opdrachtgeverschap in grote projecten met een sterke ICT-component. De ondernemers van Valori zetten al 20 jaar de trend in kwaliteitszorg in ICT. Vandaag de dag maakt die ervaring Valori tot de kennisleider op het gebied van Regie & Controle over ICT-projecten. Valori helpt haar klanten met raad en daad om een betere opdrachtgever te zijn voor hun ICT-leveranciers, om Goed Opdrachtgeverschap (GO) te bereiken. Het resultaat is dat de ICT-projecten van die klanten daadwerkelijk slagen en voldoen aan de verwachtingen. Valori neemt een strikt onafhankelijke positie in ten opzichte van leveranciers en onderaannemers. Valori biedt ondersteuning bij vier businessvraagstukken: Outsourcing, Pakketselectie & Implementatie, Integratie van informatiesystemen, en Maatwerksoftware.

Valori is met ruim 200 medewerkers één van de grotere projectconsultancybedrijven in Nederland op het snijvlak van business en ICT. Valori komt voort uit het voormalige Maintain (Testing & Acceptance) en Period (Projectmanagement). De competentie Valori Testing & Acceptance is met 120 medewerkers tevens de grootste onafhankelijke testorganisatie in Nederland.

Valori werkt onder meer voor KPN, Rabobank, Randstad, ING, Stater, Delta Lloyd Groep en Bestuursdienst Amsterdam. Ook steeds meer ICT-leveranciers en systeemintegrators schakelen Valori in om de kwaliteit van hun projecten te borgen. Valori is gevestigd in Nieuwegein. Kijk voor meer informatie op www.valori.nl

Valori is hoofdsponsor van PMI Nederland, hoofdsponsor van het ITSMF Jaarcongres 2007 en hoofdsponsor van het Landelijk Architectuur Congres 2007.

Perscontacten:

Theo Loth

Ron Stoorvogel

Loth PR Writing

Valori

+31 652 322 210

+31 643 090 770

theo@loth.nl

RonStoorvogel@valori.nl