Ingezonden persbericht
PERSBERICHT
HAAST EN DRUK: NEEM DAN TOCH DE SIXTY-MINUTES-LUNCH IN RESTAURANT EXCELSIOR
Amsterdam, oktober 2007 Haast, haast, haast, druk, druk, druk: en dan tóch lunchen op topniveau. Daarvoor bestaat er nu de sixty-minutes-lunch van restaurant Excelsior in Hotel de l'Europe op de hotste spot van Amsterdam, super centraal pal tegenover de Munttoren met een riant uitzicht op de Amstel. Binnen zestig minuten serveert meesterkok Jean Jacques Menanteau een menu van twee gangen voor 38,50 euro uit zijn verfijnde en innovatieve keuken.
Valetparking
Om het de lunchgasten nog makkelijker te maken is er de gratis valetparking. Dat betekent in de eigen auto voorrijden, de auto wordt geparkeerd door attente medewerkers van het hotel die er voor zorgen dat de auto precies een uur later weer voor de deur staat. Gereed voor vertrek. Bij mooi weer kan er ook op het trendy terras van Excelsior worden gelunched. Wie met zijn eigen boot wil komen lunchen, kan daar ook rustig aanleggen. (Excelsior betekent dus: topontvangst, topbediening, topeten, toplunch)
Restaurant Excelsior van Hotel de l'Europe staat internationaal bekend om zijn fantastische keuken én excellente wijnkelder. Niet voor niets is Excelsior lid van het vaderlandse topverbond Alliance Gastronomique dat er voor heeft gezorgd dat Nederland hoog op de culinaire wereldkaart staat.
Hotel de l'Europe ligt in het centrum van Amsterdam aan de Nieuwe Doelenstraat 2-8.
Het hotel (21 éénpersoonskamers, 56 tweepersoonskamers, 17 junior suites, 5 suites en één bruidssuite) is lid van The Leading Hotels of the World. Het restaurant Excelsior is lid van de Alliance Gastronomique, een samenwerkingsverband van 37 toprestaurants in Nederland en België. Hotel de l'Europe staat voor 110 jaar historie, traditie en stijl en maakt van gastvrijheid een kunst. Bel voor reserveringen naar 020-53 11 779 of zie voor meer informatie www.leurope.nl.