Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Lekker Fitweek: leuke sportactiviteiten

Van maandag 29 oktober t/m vrijdag 2 november vindt rondom het Afrikaanderpark de Lekker Fitweek plaats.

Samenstelling door organisaties
Deze week wordt samengesteld door diverse organisaties die zich op verschillende terreinen bezighouden met gezondheid, voeding en/of beweging.

Gezond ontbijten
De Lekker Fit week kent diverse leuke sportactiviteiten in het park en op het plein. Op dinsdag en donderdag krijgen leerlingen van de omringende basisscholen een gezond ontbijt aangeboden.

Gezondheidsmarkt
Tevens vindt op dinsdag een Gezondheidsmarkt plaats tegenover het gezondheidscentrum aan de Maashaven O.z. 155. Het doel van de markt is dat bewoners van de wijk Feijenoord het belang van gezond gedrag herkennen en leren dat er een relatie bestaat tussen gezond gedrag en gezondheid.

Voetbalschool
De woensdagmiddag (31 oktober) staat geheel in het teken van de officiële aftrap van een voetbalschool voor de jeugd in de deelgemeente Feijenoord. Daarnaast kunnen kinderen, ouders en verzorgers kennismaken met de schoolsportvereniging Afrikaanderwijk.

Informatie
Voor meer informatie over deze week kunt u terecht bij Events in Motion: Eric Schoormans via (06) 24 73 36 20 en Tycho van der Wiel, via (06) 24 87 09 48.