Eerste B&B met `5 tulpen'


BLADEL, 20071026 -- Het eerste `5 tulpen' Bed & Breakfast in Nederland is een feit. Glansrijk doorstond `B&B at the Beach' in Den Haag de classificatie van Stichting Bed & Breakfast Nederland. De trotse eigenaresse Ina Flohil ontving een certificaat met `vijf tulpen'.

Classificatieregister
Stichting Bed & Breakfast Nederland verzorgt het classificatiesysteem voor bed & breakfast accommodaties in Nederland. De resultaten hiervan worden opgenomen in het classificatieregister en gepubliceerd op www.bedandbreakfastclassificatie.nl en www.bedandbreakfast.nl. Afhankelijk van het kwaliteitsniveau ontvangen de B&B's een certificaat met 1 tot en met 5 tulpen. Na de certificering mag het B&B het kwaliteitsschild voeren op de voorgevel van het pand.

Mystery guest
In Nederland zijn ongeveer 4000 bed & breakfasts, verspreid over steden, dorpen en het platteland. In het classificatieregister staan nu 269 B&B's, waarvan veertien B&B's `voorlopig' zijn ingedeeld in de categorie met 5 tulpen. Pas nadat een mystery guest het B&B bezocht en goedgekeurd heeft, wordt de classificatie `definitief'. B&B at the Beach is het eerste officieel gecertificeerde B&B met 5 tulpen.

Topniveau
Het bed & breakfast is tot in de puntjes verzorgd. Werkelijk alles wordt uit de kast gehaald om de gasten een fantastisch verblijf te bezorgen. Bij een accommodatie op dit uitzonderlijke niveau zijn de voorzieningen, service en kwaliteit van topniveau. Het bed & breakfast is mooi gelegen nabij de duinen en het strand en biedt veel extra's waaronder een professionele sauna. Dat haar gasten het verblijf weten te waarderen zie je terug in het gastenboek.