Dienstenbond CNV

Nieuws

15 oktober 2007

Ledenvergaderingen VBA/FloraHolland over fusie en cao

Op 5 oktober is er een principeakkoord met de directies van FloraHolland en de VBA bereikt over een Sociaal Plan Fusie. CNV Dienstenbond heeft daarover voor de leden onderhandeld. Echter, de leden hebben het laatste woord en kunnen op een ledenvergadering hun mening geven over het bereikte Sociaal Plan voor de fusie.

Ook staan de cao-onderhandelingen weer op stapel. Aan het einde van het jaar loopt de cao af en het is wel de bedoeling om voor die tijd een nieuwe cao te hebben.

Deze twee onderwerpen staan op de agenda van de ledenvergadering die gehouden wordt op:

FloraHolland Eelde
Vrijdag 26 oktober
11.00 uur tot 12.00 uur
Vergaderzaal DE IRIS

FloraHolland Naaldwijk
Donderdag 18 oktober
10.30 uur tot 12.30 uur
Zaal 7.9

FloraHolland Rijnsburg
DINSDAG 26 OKTOBER
19.00 - 20.30 UUR
FLORATINE

VBA
DINSDAG 23 OKTOBER
12 UUR TOT 13.30 UUR
EN OM 19.00 TOT 20.30 UUR
PLANTORAMA

Niet-leden zijn welkom, mits zij ter plaatse lid worden.

Fusievraag? Alle vragen over de fusie, dus ook over het Sociaal Plan kunnen gestuurd worden naar: veilingen@remove-this.cnvdibo.nl

CNV Dienstenbond heeft al ruim van tevoren met de kaderleden meegedacht over het Sociaal Plan. Dat betaalt zich uit in goede afspraken, we weten waar we het over hebben voor de leden. Bepaal ook je eigen arbeidsvoorwaarden en praat mee: wordt lid! Wist je dat CNV Dienstenbond de meest uitgebreide ledenservice kent tegen de allerlaagste prijs?

Voor vragen en/of opmerkingen over deze Info, kunt u contact opnemen met uw bestuurder, Martijn den Heijer of Fedde Monsma. Telefoon: 023 5651052 of e-mail: m.denheijer@remove-this.cnvdibo.nl of f.monsma@remove-this.cnvdibo.nl Of kijk op internet: www.cnvdienstenbond.nl