Politie Zeeland


---


R-2254-2007 Auto's opengebroken in Oostkapelle en Burgh-Haamstede
Vrijdag tussen 10.00 en 14.00 uur werden drie auto's opengebroken.
Twee auto's stonden geparkeerd op een parkeerplaats aan de Duinweg in Oostkapelle. Uit de ene auto werden twee tassen met o.a. een gsm, boeken en sieraden weggenomen. Uit de andere auto werd een tas met persoonlijke papieren, een zonnebril en enkele tientallen euro's gestolen.
Op een parkeerplaats aan de A. van de Weijdeweg in Burgh-Haamstede werd een tas met persoonlijke papieren en sleutels uit een auto weggenomen.

Z-2255-2007 Inbraak en vernieling in Walsoorden
In de nacht van donderdag op vrijdag werd ingebroken in een bedrijf aan de Mariadijk in Walsoorden.
Uit het bedrijf werd computerapparatuur weggenomen waarvan de waarde niet bekend is. Verder werden er vernielingen aangericht aan enkele heftrucks en buizen, die in het bedrijf liggen opgeslagen. Ook het schadebedrag van deze vernielingen is onbekend.

O-2256-2007 Aanrijding in Kloetinge
Vrijdag omstreeks 17.30 uur kwamen op de kruising Oostmolenweg / Patijnweg in Kloetinge twee personenauto's met elkaar in botsing.
Een 27-jarige automobilist uit Goes reed over de Oostmolenweg en verleende op de kruising geen voorrang aan een van links komende 30-jarige bestuurder uit Bergen op Zoom. Deze man liep bij de aanrijding een wond aan zijn hoofd op en hij is naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Beide auto's raakten zwaar beschadigd.

O-2257-2007 Aanrijding in Kortgene
Op de kruising Kortgeenseweg / Emelissedijk in Kortgene gebeurde vrijdag omstreeks 16.00 uur een verkeersongeval.
Een 52-jarige automobilist uit Goes reed over de Kortgeenseweg, komende uit de richting Kortgene. Hij sorteerde voor om linksaf de Emelissedijk op te rijden maar moest eerst voorrang verlenen aan een uit tegengestelde richting komende 55-jarige vrouw uit de gemeente Noord-Beveland. Een achter de 52-jarige man rijdende, uit de gemeente Noord-Beveland afkomstige 50-jarige bestuurder van een bedrijfsauto kon niet tijdig stoppen en de twee voertuigen kwamen met elkaar in botsing. De vrouw moest daardoor naar rechts uitwijken en reed in de rechterberm tegen een paaltje dat vernield werd. De 52-jarige Goesenaar kwam tegen een schrikhek tot stilstand, hierdoor werd het hek vernield. De drie auto's raakten beschadigd.

Z-2258-2007 Vernielingen op parkeerplaats in Kloosterzande
Op een parkeerplaats aan de Parallelweg in Kloosterzande werden afgelopen nacht vernielingen gepleegd aan twee vrachtwagens en een touringbus.
Van alledrie de voertuigen werd de voorruit vernield. Er zijn geen schadebedragen bekend.





Politie Zeeland