Gemeente Dinkelland

PERSBERICHT

Van: Birgit Boode
Datum: 23 oktober 2007

Geen Jan Smit maar Ali B en Jan Keizer komen naar Denekamp

Jan Smit heeft zijn optreden tijdens de opening van het nieuwe gemeentehuis van Dinkelland op 26 oktober af moeten zeggen in verband met stemproblemen. De gemeente Dinkelland heeft een zeer goed alternatief gevonden door de inwoners een optreden van Ali B en Jan Keizer voor te schotelen naast de optredens van Beethoven en Jannes.

Toelichting
De opening van het nieuwe gemeentehuis in Denekamp wordt dit weekend 3 dagen lang gevierd met spetterende festiviteiten. Op vrijdagavond 26 oktober staat een spectaculaire feestavond speciaal voor de inwoners van de gemeente op het programma. Tijdens deze avond krijgen de inwoners optredens van de band Beethoven en Jannes voorgeschoteld. Tevens stond een optreden van Jan Smit gepland. Helaas heeft hij in verband met stemproblemen af moeten zeggen. Burgemeester Willeme: 'het afzeggen van Jan Smit was zeer spijtig en het vinden van een vervanger was niet eenvoudig. Maar ik moet zeggen dat het alternatief dat wij de bezoekers bieden fantastisch is.' In plaats van Jan Smit treden nu Ali B en Jan Keizer op naast de band Beethoven en Jannes. Burgemeester Willeme: 'met dit programma kunnen we de bezoekers een zeer goed gevulde avond bieden en weten we zeker dat jong en oud een fantastische avond zal hebben.'

De feestavond begint om 19.30 uur op het Nicolaasplein in Denekamp. Alle inwoners van Dinkelland die zich hebben opgegeven kunnen aanstaande vrijdag hun polsbandjes ophalen waarmee ze toegang tot het terrein krijgen.


---