Deelgemeente Charlois Rotterdam

Winkelstrook Meyenhage vernieuwd

Met een druk op de knop van de afstandsbediening stelde dagelijks bestuurder Ed Goverde op dinsdag 23 oktober de nieuwe zonwering van de winkelstrook aan de Meyenhage in werking.

Dagelijks bestuurder Ed Goverde en Hennie Verberne, voorzitter van Winkeliersvereniging 'Asterloplein', stellen de nieuwe zonwering van de winkelstrook Meyenhage in werking. Hiermee werd gevierd dat de afgelopen periode de winkelstrook geheel is vernieuwd qua kleur en bereikbaarheid, dankzij aanpassing van het trottoir en de entreeplaten bij de ingangen. Hiervoor hebben ondernemers, deelgemeente, Gemeentewerken en Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam de handen ineen geslagen.
Hennie Verberne, voorzitter van Winkeliersvereniging Asterloplein en VvE Meyenhage/Schere en bestuurslid van de Ondernemers Organisatie Zuidwijk sprak bij de opening de hoop uit dat meer ondernemers, Verenigingen van Eigenaren en vastgoedbezitters het stokje zouden overnemen om Zuidwijk weer mooier en gezelliger te maken. Hij pleitte voor een verdere samenwerking van ondernemers in Zuidwijk, zodat er nog meer tot stand kan worden gebracht. [s?deelgemeenten .Openbaar_60327.Deelgemeenten_60666.Deelgemeente Charloi_350015.Actueel_350016.Nieuws_350022.type nieuwsberichten_2167799.Winkelstrook Meyenha_2171162]
---

Deelgemeente Charlois, 30-10-2007