Ingezonden persbericht

Gemeente Dinkelland

BURGEMEESTER WILLEME OPENT NIEUWE PUBLIEKSBALIE EN DIGITAAL LOKET

Met de realisatie van het nieuwe gemeentehuis in Denekamp is ook de nieuwe publieksbalie een feit. Deze nieuwe publieksbalie is vanaf 23 oktober geopend voor het publiek. Daarnaast opent Dinkelland op 23 oktober eveneens een nieuw digitaal loket. Met de publieksbalie en het digitaal loket krijgt het 'nieuwe' dienstverleningsconcept van de gemeente steeds meer vorm.

In de prachtige hal wacht de klant een gastvrije ontvangst en krijgt hij 1 aanspreekpunt, een zogenaamde accountmanager, die hem van het begin tot eind met zijn aanvraag helpt en hem ook tussentijds op de hoogte houdt over de afhandeling van zijn aanvraag. Voor de mensen die liever vanuit huis hun zaken met de gemeente regelen, opent Dinkelland een nieuw digitaal loket op de eveneens vernieuwde website. Met dit digitaal loket kunnen mensen steeds meer zaken langs de digitale weg regelen.

Op de eerste dag van de opening wordt u daarom van harte uitgenodigd om bij deze opening aanwezig te zijn. Om 8.30 uur zal burgemeester Willeme in de hal op een bijzonder ludieke wijze de nieuwe publieksbalie en het nieuwe digitaal loket openen.

Locatie: gemeentehuis Dinkelland, Nicolaasplein 5 te Denekamp
Tijdstip: dinsdag 23 oktober, 8.30 uur
---

Mededelingen voor de redactie:

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de gemeentesecretaris drs. A. Damer, telefoonummer: 0541-854108 of team Communicatie, Joost Meijer, telefoonnummer 0541-854 100 of 06-16594593 of jwg.meijer@dinkelland.nl.