Ingezonden persbericht


HowardsHome benoemt Sales- en Marketingmanager en Directeur International Business Development

Benoemingen en verhuizing naar groter pand onderstrepen groeiambitie

Utrecht, 23 oktober 2007 - HowardsHome, marktleider op het gebied van elektronische informatievoorziening aan bedrijven en instanties, heeft twee nieuwe commerciële managers benoemd. Gerard te Vaanhold komt in dienst als Sales- en Marketingmanager, terwijl Hans van Bennekom de functie van Directeur International Business Development gaat bekleden. Daarnaast heeft HowardsHome per 1 augustus een nieuw kantoor in het Design House betrokken aan de Fultonbaan 30 in Nieuwegein. Het oude pand werd te krap door onder andere de overname begin dit jaar van de Stichting Branche Informatie Centrum (SBIC).

Hans van Bennekom gaat zich als Directeur International Business Development bezighouden met de internationale expansie van HowardsHome. Hij is verantwoordelijk voor de uitbreiding van de internationale activiteiten waaronder samenwerking met uitgevers en het productieplatform in India. Van Bennekom komt van het Luxemburgse investeringbedrijf De Mello Holding. Daaraan voorafgaand was hij werkzaam bij SecondWind VCR, Forrester Research, AND Publishers en PCM.

Gerard te Vaanhold is als Sales- en Marketingmanager verantwoordelijk voor het in de markt zetten van een aantal nieuwe initiatieven. Nu HowardsHome zich in Nederland een marktleiderspositie heeft verworven, gaat Te Vaanhold internationale Sales & Marketing activiteiten opzetten. Te Vaanhold was hiervoor Commercieel Directeur van Document Dialog. Eerder werkte hij onder andere bij Sun Microsystems als e-Business Manager EMEA, bij AltaVista en bij Digital Equipment Corporation (DEC). Tevens is Te Vaanhold erelid van de XML Users Group Holland.

"We zijn erg blij met de komst van Te Vaanhold en Van Bennekom", zegt Fred van Dijk, directeur van HowardsHome. "De komst van deze commerciële zwaargewichten onderstreept onze ambities om ook de komende jaren tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland te blijven behoren. Deel van onze groeistrategie is tevens het aanbieden van onze diensten in andere landen van Europa. Te Vaanhold en Van Bennekom hebben een brede expertise en diepgaande ervaring en kunnen daarmee een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere groei van HowardsHome."

Over HowardsHome
HowardsHome is marktleider op het gebied van elektronische informatievoorziening aan bedrijven en (overheids)instanties, en expert in het zoeken naar digitaal beschikbare informatie. Het bedrijf adviseert met zeer uitgebreide kennis over het samenstellen van zoekprofielen. Met een uniek zoeksysteem en op maat gemaakte toepassingen stelt HowardsHome bedrijven in staat hun kennis over hun concurrenten en afnemers te vergroten. Dit levert klanten aanzienlijk concurrentievoordeel op. HowardsHome werkt met een snelgroeiend team van inmiddels 22 professionals voor ruim 250 klanten in diverse sectoren. Meer informatie op www.howardshome.nl.