Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Vroegboekkorting van E 200,- bij boeking vóór 11 december

Club Med presenteert Preview brochure 2008

Amsterdam, oktober 2007 - Club Med, de sportieve gezinsvriendelijke reisorganisatie met 80 all-inclusive Clubdorpen verspreid over de wereld, presenteert haar sfeervolle Preview Brochure 2008. De elf bestemmingen in deze brochure van Frankrijk tot Turkije en van Italië tot Marokko kunnen nu al worden geboekt voor de zomer van 2008. Wie vóór 11 december boekt, krijgt een aantrekkelijke vroegboekkorting voor elke reisgenoot.

Extra aantrekkelijk
De luxe Clubdorpen met hun veelzijdige sportfaciliteiten, hun uitstekende keuken en hun activiteitenprogramma's voor alle leeftijden worden voor het zomerse hoogseizoen steeds vroeger volgeboekt. Club Med raadt geïnteresseerden aan om vroeg te boeken, zodat de gewenste bestemming en het gewenste kamertype nog beschikbaar zijn. Met de gulle vroegboekkorting van E 200 per volwassen boeker en E 100 voor kinderen van 4 t/m 11 jaar maakt Club Med het extra aantrekkelijk om snel een keuze te maken voor één van de prachtige Clubdorpen uit de Preview brochure 2008.

De brochure
De bestemmingen van Club Med bieden de reiziger een herkenbare all-inclusive formule op de meest aantrekkelijke bestemmingen op aarde en dan nog op echt unieke locaties. De Preview brochure 2008 bevat elf Clubdorpen, van de bossen rondom het wereldberoemde kuuroord Vittel in de Franse Vogezen tot de zonnige rotskust van Zuid-Portugal en van Sicilië en Calabrië in Italië tot de meest exclusieve strandlocaties van Griekenland, Turkije en Tunesië. Al deze Clubdorpen kennen de all-inclusive formule met grenzenloze sportmogelijkheden van zeilen tot waterskiën en van golf tot cardio-fitness.

Luxe op maat
Om de keuze uit de verschillende Clubdorpen te vergemakkelijken, heeft Club Med ze ingedeeld in eigen comfortklassen gemarkeerd door 3, 4 of 5 drietanden. De Preview brochure 2008 bevat acht luxe Clubdorpen met drie drietanden en drie zeer luxe Clubdorpen met vier drietanden.

Club Med staat voor Club Méditerranée. Onder die naam startte de Vlaamse sportman Gerard Blitz in 1949 een luxe vakantieformule met veel aandacht voor sportieve activiteiten. De organisatie heeft sindsdien een stormachtige groei meegemaakt. Uniek is de all-inclusive formule, waarbij gasten in een vaste prijs niet alleen hun verblijf betalen, maar ook alle activiteiten, de exquise maaltijden en vaak ook alle drankjes. Clubdorpen verrezen overal ter wereld en sinds de jaren tachtig kun je zelfs vakantie vieren op een imposant luxe zeilschip, de Club Med 2. De laatste jaren staan in het teken van een hernieuwde en grootschalige upgrading van het - in Parijs beursgenoteerde - merk. Club Med bezit na bijna zes decennia groei, nu over meer dan 80 Clubdorpen in alle werelddelen en G.O® (gentil organisateurs, ofwel medewerkers) met 100 nationaliteiten en 30 voertalen. Club Med kan zich met recht de grootste sportschool ter wereld noemen; er zijn maar liefst 60 verschillende takken van sport te beoefenen. De nieuwe en vernieuwde Clubdorpen zijn allen voorzien van de modernste faciliteiten, een keuken van ongekend hoog niveau en een ruime keuze uit sportieve -, culturele - en kinderevenementen. Voor meer informatie zie: www.clubmed.nl