Warchild


Opbrengsten van thriller naar War Child
Schrijver Hans de Kok steunt War Child met de verkoop van zijn boek. Van elk verkocht boek, is één euro voor War Child. Hans is eigenlijk nog maar net begonnen met schrijven. Toch kreeg hij al vrij snel een contract bij uitgeverij Free Musketeers. Met zijn spannende debuutroman `De kelders van Kisela Banja' steunt hij War Child.

`De kelders van Kisela Banja' is een spannende debuutthriller van schrijver Hans de Kok. Een verhaal op de scheidslijn van feiten en fictie. Over doofpotten en de marginale verschillen tussen de Nederlandse onder- en bovenwereld. Lees hieronder een spannende passage uit het boek:

Kisela Banja was een dorp met 20.000 inwoners, voornamelijk Albanese Moslims. Ook hier was de destructie die de oorlog in haar kielzog had meegevoerd nog niet weggepoetst. Met name aan de rand van het dorp stonden veel stukken beton, die ooit als muur moesten hebben gediend voor een woning of boerderij. Leuzen, bewust of onbewust op muren geschilderd, riepen op tot wraak voor de tallozen die hier tijdens de oorlog waren omgekomen.

Met zijn spannende debuutroman `De kelders van Kisela Banja' steunt Hans War Child. Help ook mee! Koop het boek. Van elk exemplaar dat wordt verkocht, gaat één euro naar War Child. Dat is de helft van de royalty's die de auteur ontvangt. Voor meer informatie en verkooppunten surf naar: www.freemusketeers.nl.