Lewtan wint Markets Innovation Award en Aanbevelingen

23/10/2007 16:06



PR Newswire



WALTHAM, Massachusetts, October 23 /PRNewswire/ --

- '2007 Securitization Review & Survey Technology Awards' erkent securitisatie automatisering van de verkopers innovatieve prestaties en koers

Lewtan Technologies, Inc., leverancier van datacontrole voor de aandelen- en effectenhandel, analyses, software en content voor de wereldwijde aandelen waarborg industrie, kondigde vandaag aan dat het de door Money Markets magazine in het leven geroepen Innovation Award heeft gewonnen in de sectie "2007 Securitization Review & Survey Technology Awards". De Innovation Award erkent Lewtans innovatie binnen de securitisatie en heeft Lewtan dit jaar benoemt als technisch leverancier van het jaar. Lewtan kreeg tevens de aanbeveling voor klantenservice en voor de beste van de klas voor wat betreft bewakingsgereedschap.

"Ons mandaat voor het uitreiken van de Innovation Award was om een uitstekende leverancier te erkennen dat uitstekende bijdragen heeft geleverd en nog levert aan de securitisatie industrie", zei Jonathan Calens, hoofdredacteur van Money Markets. "Er zijn een aantal technologieverkopers in de securitisatie sectie, maar, na vergelijkende analyses van vergelijkbare producten en aanbiedingen, hebben we vastgesteld dat Lewtan een bedrijf is dat voortdurend de grenzen verlegd op het gebied van waardevermeerdering voor zijn klanten."

Calens, die verantwoordelijk is voor de research en redactionele werkzaamheden bij Money Markets, zei: "Lewtan kwam midden jaren '80 binnen op de ABS markt, met de introductie van zijn ABS systeem voor geautomatiseerde securitisatie administratie, vervolgens voegde het aan zijn uitgave emissies uitbesteedde verwerking, web portalen, investeringsrelaties, informatie op het gebied van regelgeving en overeenkomende diensten voor beheer en controle van data, die door derden zijn geproduceerd en/of berekend. In de investeringsmarkt is Lewtan zeer bekend als leverancier van ABSNet(TM), een online ABS bewaking portaal, dat exclusief dient voor wereldwijde securitisatie informatie en data." Lewtan levert, via ABSNet's online mogelijkheden en toegang tot zijn database en deal modellen, wereldwijd data aan meer dan 300 instituties.

"Wij zijn bijzonder vereerd dat Money Markets Lewtans benadering van de securitisatie markt heeft erkent", zei Ned Myers, CMO van Lewtan, "vooral vanwege het feit dat Money Markets zelf zijn internationale blikveld en zijn uitgebreid gebruik van het web in toenemende mate als methode van leverantie aan financiële experts toepast."

Aanbevelingen
Lewtan ontving een aanbeveling voor zijn klantenservice, gebaseerd op zijn opmerkelijke poging tot en toewijding voor buitengewone klantenservice. Onder de beste leveranciers van de industrie werd Lewtans ABSNet oplossing voor datacontrole voor de aandelen- en effectenhandel en onderzoek de beste van de klas genoemd als het gaat om waarborg gereedschappen.

De volledige lijst van de "2007 Securitization Review & Survey Technology Awards" zijn gepubliceerd in de uitgave van Money Markets van herfst 2007.

Over Money Makers
Money Markets richt er zich op om institutionele en privé investeerders up-to-date data te verschaffen op het gebied van informatie over financieel onderzoek. Zij maken gebruik van het inzicht van 's werelds belangrijkste financiële beleidsmakers en leiders. Daardoor behoudt Money Makers het hoogste niveau van transparantie en integriteit.

Money Markets onderzoekt belangrijke wettelijke issues en groeitrends, die van invloed zijn op equity, obligaties en afgeleide markten. Vooraanstaande rapporteurs leveren gedetailleerde analyses op gebieden als harmonisatie van regelgeving, verfijning van leners en kredietverleners, groeivolume van schuld, alsmede de verbreding van de markt, concurrentie en innovatie. Money Markets wordt uitgegeven door de Callender Media Group, die kantoor houdt in de V.S., G.B. en Azië.

Over Lewtan Technologies
Lewtan Technologies, Inc. biedt aan deelnemers van de internationale aandelen securitisatie industrie, waaronder uitgevers, investeerders, inschrijvers, dienstverleners, kredietvergroters en rating agentschappen, een breed scala aan content- en op technologie gebaseerde oplossingen aan. Meer dan 300 instituten vertrouwen wereldwijd op het onderzoek en de waarborg oplossingen van Lewtan Technologies. Het bedrijf is door het International Securitisation Report twee maal tot Global Technology Provider van het jaar benoemd. Meer informatie is beschikbaar op http://www.lewtan.com.

Website: http://www.lewtan.com

Lillian Flores van Lewtan Technologies, Inc., +1-781-672-1175, Lillian.Flores@Lewtan.com; of Frances Y. J. Wheeler van Wheeler PR & Marketing, +1-978-475-7970, fwheeler@wheelerprandmarketing.com, voor Lewtan Technologies, Inc.