RTL Group

'Idols Internet Competitie' van start op Idols.nl

Win een live optreden in de backstageshow

Zangtalenten die geen auditie hebben gedaan voor het televisieprogramma Idols kunnen auditie doen via de webcam. De beste cyber-zanger(es), gekozen door andere internetbezoekers, wint een optreden in de Backstageshow op RTL 5.

Wie mee wil doen aan de Idols Internet Competitie moet in het bezit zijn van een webcam. Allereerst zoekt de kandidaat zelf een liedje uit waarmee hij/zij denkt de sitebezoekers mee te kunnen overtuigen van zijn/haar zangtalent. Vervolgens doet de kandidaat auditie achter webcam en komt het filmpje op www.idols.nl te staan. Daarna roept de betreffende kandidaat vrienden, familie en andere internetbezoekers op om op hem of haar te stemmen. De actie loopt tot donderdag 13 december en elke dag wordt er een kandidaat genomineerd. Uiteindelijk blijven er 53 door het publiek genomineerde kandidaten over, waaruit een professionele jury één gelukkige winnaar kiest die live mag optreden in de Backstageshow bij RTL 5.

Ter introductie van de competitie wordt deze week via verschillende media een Idols-sticker verspreid die de kandidaten op hun shirt kunnen plakken, alvorens zij voor de webcam plaatsnemen. Dit is overigens geen voorwaarde om mee te doen.

Website: link to="http://www.Idols.nl/">www.idols.nl
---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eva Peters, RTL Nederland Communicatie via tel. 035-6718971 of via eva.peters@rtl.nl.