Politie Haaglanden

Extra persbericht 23 oktober

Den Haag, 23-10-2007

Den Haag Politie Haaglanden is op zoek naar mensen die mogelijk informatie hebben over een straatroof, maandag 22 oktober omstreeks 00.25 uur op het Hoge Zand. Een 52-jarige Haagse liep bij de tramhalte toen er plotseling één jongen voor en één jongen achter haar kwam lopen. De jongens, vermoedelijke van Antilliaanse afkomst, trokken plotseling aan de handtas van de vrouw waardoor zij ten val kwam. Het slachtoffer hield aan de beroving lichte verwondingen over. De twee dader gingen er met haar tas vandoor.

Dader één was ongeveer 40 jaar oud, ongeveer 1m80 lang, vermoedelijk van Antilliaanse afkomst, had rastahaar (bij elkaar gehouden in een kous) en een gouden tand in zijn mond. De tweede dader was ongeveer 25 jaar oud en 1m85 lang en eveneens van vermoedelijk Antilliaanse afkomst. Deze man droeg een capuchon over zijn hoofd en een zwarte jas.

Heeft u mogelijk iets gezien wat verband houdt met deze straatroof of heeft u anderszins informatie die kan helpen bij het vinden van de daders? Belt u dan met de recherche van Bureau Jan Hendrikstraat via nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met M. 0800-7000