Politie Hollands Midden

Datum: 23 oktober 2007


---

Noordwijk Kopstaart aanrijding Maandag 22 oktober vond om 15.40 uur op de Gieterij een kopstaart aanrijding plaats tussen drie auto's. Een 58 jarige automobilist uit Lisse zag te laat dat een auto voor hem afremde voor een afslaande auto. De Lissenaar kon niet tijdig zijn auto tot stilstand brengen en reed tegen de auto voor hem. De bestuurder van deze auto, een 82 jarige plaatsgenoot, werd met nekletsel overgebracht naar het LUMC. Zijn auto botste tegen de auto die wilde afslaan. De twee andere bestuurders bleven ongedeerd.

Alphen aan den Rijn Getuigen van vechtpartij gezocht De politie zoekt getuigen van een vechtpartij aan het Europapark bij de jeugdhangplek op maandag 22 oktober. Omstreeks 16.45 uur kreeg een 16 jarige Alphenaar het aan de stok met een leeftijdsgenoot. Volgens deze laatste zou de Alphenaar zijn broertje hebben aangeraakt toen hij voorbij fietste. De Alphenaar werd met een helm geslagen waarna er een vechtpartij ontstond. Tijdens de vechtpartij raakte de Alphenaar zijn mobiele telefoon kwijt. De politie verzoekt getuigen zich te melden via 0900 - 8844.

Leiden Getuigen van mishandeling gezocht De politie stelt een onderzoek in naar een mishandeling op maandag 22 oktober. Omstreeks 21.30 uur werd een 48 jarige Leidenaar op de Haarlemmerstraat door een hond aangevallen. De Leidenaar weerde de aanval af door de hond weg te trappen. De eigenaar van de hond reageerde hierop door meerdere keren met vermoedelijk de hondenriem te slaan. Ondertussen bleef de hond de man aanvallen. De Leidenaar liep een bijtwond en diverse verwondingen op en moest voor behandeling naar het LUMC. Volgens de Leidenaar stond er ook een vrouw bij de man. De politie verzoekt getuigen zich te melden via 0900 - 8844.

Moordrecht Verkeersongeval op Middelweg Maandag 22 oktober omstreeks 17.20 uur vond op de Middelweg een kopstaart aanrijding plaats tussen twee auto's. Een 21 jarige automobiliste zag te laat dat een auto die voor haar reed afremde voor het verkeer. Een aanrijding was het gevolg. De 21 jarige automobiliste en twee inzittenden werd met nekletsel en een hoofdwond overgebracht naar het Groene Hartziekenhuis.

Nieuwerkerk aan den Ijssel Woninginbraak Maandagmiddag 22 oktober werd ingebroken in een flatwoning aan het Bizetpad. Het slot van de voordeur werd geforceerd om binnen te komen. Vervolgens werd de woning doorzocht. Uit de woning werd een skijack en een pinpas weggenomen. De politie stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 - 8844.

Gouda Woninginbraak Dinsdag 23 oktober werd rond 04.15 uur ingebroken in een woning aan het Pelmolenerf. Het raam met kozijn werd verwijderd om binnen te komen. De bewoner werd wakker van stemmen en zag iemand licht in zijn gezicht schijnen. De persoon is hierop hard uit de woning gerend in de richting van het winkelcentrum. De inbreker had de woning inmiddels al doorzocht en een I-pod en autosleutels weggenomen. De politie stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 - 8844.

--- einde berichten ---
---

Postbus 4240 ( Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp ( Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459391 Fax 071 - 5459305



Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --