Ingezonden persbericht


Persbericht

Nominaties Innovator Award 2007 bekend

Utrecht, 3 oktober 2007 - De jury heeft de genomineerrden bekend gemaakt voor één van de belangrijkste innovatie en ICT-gerelateerde awards in Nederland: de Innovator Award van PricewaterhouseCoopers. Uit de in totaal 17 aanmeldingen voor de Innovator Award 2007 zijn vier bedrijven genomineerd. Dit zijn: Cosine, Quality Online, Software Improvement Group en Thinkwise.

Op dinsdag 23 oktober aanstaande worden tijdens het Nationaal ICT Event 2007 de genomineerden beoordeeld tijdens openbare sessies door de hoofdjury. Tevens wordt op die dag de winnaar tijdens het besloten Award diner bekend gemaakt door de heer Erik Klein Nagelvoort, partner bij PricewaterhouseCoopers.

Jury

De vakjury van de Innovator Award van PricewaterhouseCoopers die de selectie van de genomineerden heeft gemaakt, bestaat uit Eddy Sajet (PricewaterhouseCoopers), Wynand Bodewes (Hogeschool Rotterdam), Kees Froeling (KPN), Eric Bos Waaldijk (Kamer van Koophandel Utrecht) en Maurice Beckand Verwee (Business Inventures). De hoofdjury bestaat uit: voorzitter Erik Klein Nagelvoort (PricewaterhouseCoopers), Wim Bens (Innovation Lab), Paul van Pelt (de Twee Snoeken), Wichert van Engelen (ING Venturing) en Pieter Zwart (Coolblue).

Innovator Award

De Innovator Award wordt gesponsord door PricewaterhouseCoopers. PwC stelt ¤ 10.000,- voor deze prijs beschikbaar in dienssten naar keuze van PwC. Daarnaast stelt VNU Exhibitions een stand beschikbaar op een ICT gerelateerd event naar keuze t.w.v. ¤ 7.500,-. Voor deelname aan de Innovatoor Award komen bedrijven die minimaal vier jaar bestaan en minder dan 250 werknemers hebben in aanmerking. De inzending moeten betrekking hebben op een toepassing voor nieuwe technologie cq. nieuwe media of een innovatieve toepassing zijn van een bestaand product, dienst of media. Zowel business-to-business als business-to-consumer toepassingen komen in aanmerking. Vorig jaar heeft de Twee Snoeken de Innovator Award gewonnen.

Het Nationaal ICT Event is een initiatief van het Ministerie van Economische Zaken en Stichting Media Plaza en wordt ondersteund door de PricewaterhouseCoopers, BIZZ, Computable, Emerce en VNU Exhibitions. Dagvoorzitter tijdens het Nationaal ICT Event is Jort Kelder. Kijk voor meer informatie over het Nationaal ICT Event en het programma op www.ictevent.nl.