Gemeente Kapelle

Nieuwe gemeentesecretaris / algemeen directeur gemeente Kapelle

Na het afscheid eerder dit jaar van Annemiek Unk als gemeentesecretaris/algemeen directeur van de gemeente Kapelle, werd een sollicitatieprocedure opgestart voor het vervullen van de ontstane vacature.

Na de eerste vacant stelling waar 24 kandidaten op reageerden, werd met zes kandidaten een sollicitatiegesprek gevoerd. Omdat uit deze gesprekken geen kandidaat naar voren kwam, is eind augustus jl. een herhaalde oproep geplaatst, waar 19 reacties op zijn ontvangen. Na een zorgvuldige selectieprocedure was het advies van de selectiecommissie unaniem: Mevrouw Ir. M. Quapp is voorgedragen en benoemd als de nieuwe gemeentesecretaris / algemeen directeur van de gemeente Kapelle.
Na een studie civiele techniek aan de TU-Delft bekleedde mevrouw Quapp functies bij o.a. de TU-Delft, het Hoogheemraadschap van Schieland en bij diverse grote gemeenten. Haar huidige werkgever is de gemeente Amsterdam, Stadsdeel Oud-West. Hier is zij werkzaam als directeur dienstverlening. Zij zal met haar werkzaamheden op 1 januari 2008 beginnen