Ingezonden persbericht


Kom naar de secret opening van blooming boulevard of art (en maak kans om kunst te winnen!)

Kunst en blooming zijn nauw met elkaar verbonden. Creativiteit en verbeeldingskracht vormen een bron in alles wat we doen. U kunt dat het hele jaar door zien, proeven en meemaken.

Tien dagen per jaar doen we daar nog een schepje bovenop. Als Bergen in het teken staat van de Kunst10daagse, laat blooming zich helemaal gaan. Met prikkelende exposities en activiteiten onder de noemer blooming boulevard of art. Onze deuren staan van staan 19 tot en met 28 oktober aanstaande weer royaal open om u te laten genieten van bijzondere schilderkunst, fotografie, fashion design, beelden en zelfs 'food art'. Een kijkje meer dan waard!*

Graag nodigen we u uit voor de feestelijke officiële opening van de blooming boulevard of art op zondag 21 oktober aanstaande van 16.00 tot 19.00 uur. blooming heeft voor de gelegenheid een aantal kamers beschikbaar gesteld voor overnachting, waar u door middel van bijgevoegd antwoordformulier gebruik van kunt maken.

see art, win art!
De afgelopen jaren is gebleken dat de belangstelling voor ons opening event groot is. Daarom houden we het een beetje geheim... U ontvangt hierbij een persoonlijke uitnodigingskaart. Bij aanmelding voor de feestelijke opening zullen wij u registreren via onze website. (Niet verder vertellen hoor!). Hierdoor maakt u kans om tijdens de opening winnaar te worden van een kunstwerk ter waarde van ¤500,-! Nóg een reden om te zorgen dat u erbij bent.

We ontvangen u graag bij de secret opening van blooming boulevard of art op zondag 21 oktober 2007!

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar! U kunt u aanmelden via blooming@usp.nl.

Met vriendelijke groet,
blooming hotel

Donald Engelman
Directeur