Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg 20 oktober

TILBURG, 20 oktober 2007

Politie houdt drie mannen aan voor mishandeling

TILBURG: De politie heeft rond 03.40 uur op de Heuvel drie mannen van 26-, 25- en 22 jaar uit Tilburg aangehouden. Zij worden er van verdacht van openlijke geweldpleging. De 22-jarige verdachte zou zonder aanleiding een 30-jarige man uit Tilburg met gebalde vuist in zijn gezicht hebben geslagen. De bikers gingen snel achter de dader aan en konden hem op de St. Josephstraat in de kraag grijpen.

Man mishandelt agenten bij aanhouding

TILBURG: Bij een café op de Heuvel werd een groepje van vier personen uit Breda in de loop van de avond een aantal keer de toegang geweigerd. Toen zij rond 03.15 uur verhaal kwamen halen en probeerden het café in te komen, greep de politie in door hen te vorderen uit het centrum te vertrekken. Toen de groep hier niet aan voldeed hield de politie een 45-jarige Bredanaar uit het gezelschap aan. Hij verzette zich hierbij hevig en sloeg een agent hierbij hard in het gezicht. Toen de 17-jarige jongen, een 42-jarige vrouw en 21-jarige de aanhouding op hardhandige wijze probeerden te verhinderen werden ook zij aangehouden. De 45-jarige man mishandelde nog twee andere agenten door ze te schoppen en een knietje uit te delen. De 17-jarige jongeman bleek een vlindermes op zak te hebben, deze is in beslag genomen.

Politie houdt man aan voor huiselijk geweld

TILBURG: De politie heeft na een melding van huiselijk geweld een 40-jarige Tilburger in zijn woning aangehouden. De man wordt er van verdacht zijn 37-jarige vriendin te hebben mishandeld door haar keel dicht te knijpen en haar in het gezicht te slaan. Gealarmeerde vriendinnen en kinderen van de vrouw probeerden in te grijpen om de man op te laten houden met de mishandeling. De vrouw heeft aangifte gedaan. De man ging door het lint omdat zijn vriendin aankondigde de relatie te willen beëindigen.

Politie houdt dronken bestuurders zonder rijbewijs aan

TILBURG: De politie controleerde rond 02.35 uur op de Stationsstraat een bestuurder van een snorfiets op het gebruik van alchoholische consumpties. De man blies 480 ug/l. Hij bleek niet in het bezit van een geldig (bromfiets)rijbewijs.
Ook een 27-jarige man uit Tilburg werd rond 03.15 uur op de Mariastraat aangehouden voor het onder invloed rijden, zonder rijbewijs. De man blies 615 ug/l. Hij wilde zijn vrienden laten zien dat hij kon rijden in een auto voorzien van een automaat.

Boze werknemer mishandelt baas

TILBURG: Een boze werknemer van een transportbedrijf zou zijn baas vrijdagavond rond 19.30 uur een aantal flinke klappen en schoppen hebben uitgedeeld. De twee zouden onenigheid hebben gekregen over het inleveren van autosleutels nadat de werknemer ontslag had genomen. De werkgever heeft aangifte gedaan van zware mishandeling. De verdachte moet nog worden gehoord.

Auteur: Manon Erkens