Datingsite & datingbureau organiseren een Metarmorfose


ROTTERDAM, 20071003 -- Datingsite Chanz.nl organiseert samen met Relatiebureau Relatiebasis een exclusieve `Make-over' dag.

Door de rijke ervaring met singles van beide partijen is het idee ontstaan om samen een Make-over dag te organiseren. Hierdoor wordt tegemoet gekomen aan de behoefte van de single, om meer te doen dan alleen daten. Zowel heren als dames die belang hechten aan uiterlijke verzorging kunnen meedoen aan deze Make-over dag. Het programma bestaat uit hairstyling, een make-up workshop voor de dames en huidverzorging workshop voor de heren en persoonlijk kleding advies door een ervaren styliste. De dag vindt plaats op 20 oktober in Amsterdam bij een geronommeerd schoonheidsinstituut.

Datingsite Chanz.nl zoekt bewust naar partners zoals Relatiebasis om samen de behoefte van de single optimaal te vervullen. De ervaring leert dat de actieve single meer wil dan alleen daten op een website. Dit is de reden dat Chanz.nl het anders doet dan andere datingsites. Zo worden er weekendjes, reizen en allerlei activiteiten georganiseerd.

Meer weten over de Make-over dag? Kijk dan op www.chanz.nl