FAVV-Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (België)


S.A. CORA N.V. Zoning Industriel 4 ème Rue kwaliteitsservice 6040 JUMET ­ Belgique : 071/ 240261 Fax : 071/ 400701 E-mail : Pvalenne@cora.be

PERSBERICHT : VOEDINGSALLERT
Ter attentie van het agentschap : BELGA
FAX nr : 02/7351744
Vanwege Philippe VALENNE Aantal pagina's : 1 Copie aan : AFSCA Datum : 18/10/2007 BETREFT : PÂTÉ IN KORST RICHELIEU CANARD (EEND)
Dringend Voor avis Ter informatie In antwoord Vertrouwelijk

De N.V. CORA informeert zijn klanten dat de kwaliteitscontroledienst van het bedrijf Rolant MONTERRAT de abnormale hoge aanwezigheid van Listeria monocytogenes gevonden heeft in de foie gras van gevogeltemousse die als decoratie gebruikt werd voor het product PATÉ IN KORST RICHELIEU CANARD (EEND), dewelke deze onbruikbaar gemaakt heeft voor consumptie.

Het bedreffende lot werd op zeer gelimiteerde basis (500 grammen) verkocht tussen 16 oktober 2007 en 17 oktober 2007 en enkel in de hypermarkt Cora te La Louvière (aan de stand fijne vleeswaren met bediening)

Wij nodigen alle klanten uit om deze producten niet te verbruiken en ze terug te brengen naar uw Cora hypermarkt. Het product zal volledig terugbetaald worden. Indien u zich onwel voelde na verbruik van dit product, raden wij u aan een arts te raadplegen.

Alle bijkomende inlichtingen kunt u verkrijgen bij M.Valenne (071/24.02.61 ; Pvalenne@cora.be).

De Kwaliteitsdienst van CORA biedt zijn oprechte verontschuldigingen voor dit ongemak aan zijn clienteel aan en verzekerd dat hij de meest efficiënte maatregelingen zal treffen om dit soort incidenten in de toekomst te vermijden.

De kwaliteitsdienst van CORA De kwaliteitsdienst Roland Monterrat

Visitez notre site internet : http://www.cora.be