Gemeente Brunssum

Gratis optreden showband Tops in Blue in Brunssum

De showband Tops in Blue, onderdeel van de Amerikaanse luchtmacht, zal op zaterdag 20 oktober 2007 vanaf 19.00 uur een gratis optreden verzorgen in Sporthal Rumpen in Brunssum. De zaal is open om 18.00 uur en iedereen is uitgenodigd om te komen genieten van de show.

topsinblue

Met de nieuwste show, The Fly-By, presenteert Tops in Blue een muzikaal eerbetoon aan 60 jaar Amerikaanse luchtmatchgeschiedenis. De muziek wordt gebracht in een duizelingwekkende show met adembenemende lichteffecten, flitsende kostuums, en perfecte dansnummers.

Tops in Blue bestaat uit getalenteerde dansers, zangers en musici die ieder jaar opnieuw worden geselecteerd uit het Amerikaanse luchtmachtpersoneel. Sinds de oprichting in 1953 reist Tops in Blue de hele wereld rond om het Amerikaanse luchtmacht-personeel en hun families een hart onder de riem te steken en heeft in die ruim vijftig jaar meer dan 7.000 optredens verzorgd. Tijdens de 2007-tour bezoekt Tops in Blue 120 locaties in 25 landen - het optreden in Brunssum is de enige show die de band in Nederland brengt en wordt door het JFC Headquarters (het voormalige Afcent) en de NAVO-basis Geilenkirchen aangeboden aan de bevolking van Brunssum en omstreken.

Tops in Blue geeft in Brunssum een eenmalige voorstelling, op zaterdag 20 oktober 2007 om 19.00 uur. Sporthal Rumpen ligt aan de Heugerstraat 2a. De zaal is vanaf 18.00 uur geopend. Toegang is gratis!

Neem voor meer informatie contact op met de Moral and Welfare Office van JFC Headquarters, telefoon (045) 526 26 26. Of kijk op www.topsinblue.com


---