Gemeente Waterland


We maken u er nogmaals op attent dat op zaterdag 20 oktober in de oude kern van Marken een braderie zal worden gehouden van 10.00 - 17.00 uur.

Dit heeft tot gevolg dat er geen autoverkeer kan plaatsvinden en er niet kan worden geparkeerd vanaf vrijdagavond 22.00 uur t/m zaterdagmiddag 18.00 uur in de volgende straten:

Kerkbuurt; vanaf het Marker Museum tot de Wilhelminabrug

Buurterstraat: vanaf de Wilhelminabrug tot de Rietlanden school

Buurterstraat: vanaf de Wilhelminabrug tot de brug bij cafetaria de Verkeerde Wereld.

Westerstraat: vanaf de Pieterlanden tot de Akkerstraat

Akkerstraat: 1 t/m 14

Hoogkamplaan: tussen Akkerstraat en Noorderwerfstraat

Noorderwerfstraat: 1 t/m 18a

De bewoners van de omliggende panden kunnen hun voertuig voor deze periode tijdelijk elders stallen en worden tijdig door ons aangeschreven.

Vrijdagavond 19 oktober zal het hele gebied worden gecontroleerd.

Parkeren is niet mogelijk omdat er kramen worden geplaatst en er een parkeerverbod geldt. Ook kan men de straten niet inrijden waar de braderie wordt gehouden; er geldt een inrijverbod.

Tijdig worden hekken met borden geplaatst waarop dit parkeer-en inrijverbod staat aangegeven. Indien u uw voertuig daar toch heeft geparkeerd, dan kan dit voertuig worden ingebouwd door kramen en kan u niet meer weg.

De wegsleepregeling is van kracht: voertuigen kunnen worden weggesleept.

Daarom verzoeken wij u vriendelijk doch dringend om uw voertuig vrijdagavond 19 oktober vanaf 22.00 uur niet te parkeren in bovengenoemde straten.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn zelf uw auto te verwijderen, vraagt u dan aan familie, vrienden of buren dit voor u te doen, anders zijn wij genoodzaakt het voertuig weg te laten slepen.

Hiermee zijn voor de eigenaar van het betreffende voertuig hoge kosten gemoeid, er wordt namelijk gesleept naar en gestald in Purmerend.

Stichting Marken 50 Jaar Dijk kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de hieruit voortvloeiende onkosten.

Wij hopen dat u begrip heeft voor deze maatregel en uw medewerking wilt verlenen, zodat we er samen een gezellig feest van kunnen maken.

Stichting Marken 50 Jaar Dijk