Gemeente Lochem


Huldiging wereldkampioenen zijspancross Daniël Willemsen en Reto Grütter

Op vrijdag 19 oktober om 19.00 uur huldigt burgemeester Spekreijse zijspancrossers Daniël Willemsen en Reto Grütter op de Kleine Markt in Lochem. Ook dit seizoen zijn zij opnieuw wereldkampioen geworden.

Naast deze geweldige titel hebben zij ook de Belgische, Nederlandse en Europese titel binnengehaald. Voor Daniël Willemsen is dit de zesde wereldkampioenstitel en zijn vijfde op rij. Een prestatie die de gemeente Lochem ook dit jaar niet ongemerkt voorbij wil laten gaan. Tijdens deze huldiging worden zij ondermeer toegesproken door burgemeester Spekreijse die de wereldkampioenen de lauwerkrans omhangt.

Tocht door Lochem
De huldiging wordt vooraf gegaan door een intocht. De start van de intocht is om 18.30 uur bij de Zuiderenk (Prins Frisolaan 12a). De route die wordt gereden is: Zuiderenk - Prins Frisolaan - Albert Hahnweg - Jan Steenlaan - Rembrandtlaan - Charlotte de Bourbonlaan - Dillenbrug - Olijslagweg - Burgemeester Leenstraat - Zuiderbleek - Oosterwal - Tuinstraat - Kleine Markt.

Iedereen is welkom
Natuurlijk is iedereen van harte welkom om deze huldiging bij te wonen. Vanwege de verwachte belangstelling is het verstandig zoveel mogelijk op de fiets te komen.

Ondermeer Advendo, Stageco Holland en Intratuin Lochem verlenen hun medewerking aan deze huldiging.