Ingezonden persbericht


Persuitnodiging

Arnhem, 16 oktober 2007

Titan Wood schenkt 10.000 Euro aan Geldersch Landschap

Op donderdag 18 oktober a.s. overhandigt het in Arnhem gevestigde bedrijf Titan Wood, producent van Accoya(TM) hout, een cheque ter waarde van 10.000 Euro aan Stichting Het Geldersch Landschap. De stichting, die staat voor het behoud en beheer van een gevarieerd landschap in Gelderland, gebruikt het bedrag voor de aanplanting van fruitbomen in de moestuin van kasteel Doorwerth.

De donatie aan het Geldersch Landschap vindt plaats ter gelegenheid van de eerste notering van Accsys Technologies, de moedermaatschappij van Titan Wood, aan de NYSE Euronext in Amsterdam op 18 september dit jaar. Rombout van Herwijnen, General Manager van Titan Wood: "Titan Wood streeft met Accoya(TM) hout naar een duurzaam behoud van de natuur. Wij hebben gekozen voor deze schenking omdat bij het Geldersch Landschap het behoud van natuur en landschap één van de belangrijkste speerpunten vormt."

Op donderdag 18 oktober om 15:00 uur plant Rombout van Herwijnen van Titan Wood officieel de eerste fruitboom in de moestuin van kasteel Doorwerth. Aansluitend wordt de cheque overhandigd aan Jeanine Pijl - directeur van Stichting Het Geldersch Landschap en Geldersche Kasteelen.

Wij nodigen u van harte uit om bij deze feestelijke gelegenheid aanwezig te zijn.

Het programma:

14:45 uur Welkom/ontvangst

15:00 uur Planten eerste fruitboom

15:15 uur Officiële overhandiging cheque

15:30 uur Gelegenheid tot het stellen van vragen

Aanmelden
Indien u de gelegenheid in de moestuin van kasteel Doorwerth wilt bijwonen, dan kunt u zich aanmelden via reply op deze e-mail. U kunt ook contact opnemen met Marjolein Tijdink van Wisse Kommunikatie tel 026 443 15 23 of per mail: marjolein.tijdink@wisse-worldcom.nl.


---