AutoRai

Nieuwe grijskentekenvarianten bij SsangYong

(10/18/2007)
SsangYong is een merk dat van oudsher kan bogen op een uitgebreid gamma aan bedrijfswagens op basis van personenautoâs. SsangYong voegt aan dit uitgebreide modelprogramma twee nieuwe varianten toe: de bedrijfswagenversie van de vernieuwde Kyron en een bedrijfswagenversie op basis van de Rexton XVT.

SsangYong zet de komst van de twee nieuwe varianten kracht bij met twee comfortpakketten en introductieprijzen waarmee SsangYong de ondernemer aantrekkelijk voordeel biedt. Op dit moment is één op de vier verkochte SsangYongs in Nederland een bedrijfswagenvariant. Met de komst van de nieuwe uitvoeringen, moet de Koreaanse autobouwer in staat zijn dit percentage verder uit te bouwen.

Nieuwe Kyron grijskenteken met introductieprijzen De grijskentekenversie van de Kyron is de ideale bedrijfswagen voor de ondernemer die functionaliteit hand in hand wil laten gaan met een stijlvol voorkomen, goede rijeigenschappen en een lage kilometerkostprijs. De nieuwe SsangYong Kyron wordt in de grijskentekenversie voorzien van een verhoogd dak en een 30 cm hoog tussenschot achter de voorstoelen. Deze aanpassing doet nauwelijks afbreuk aan het elegante en representatieve voorkomen van de Kyron. De Kyron heeft een sterke troef in handen als het gaat om de laadruimte. Met een tussenschot direct achter de voorstoelen en het verhoogde dak, bedraagt de laadruimte van de Kyron ruim 1,8 kubieke meter. De laadvloer heeft een lengte van maar liefst 1,75 meter. Met een laadvermogen van maximaal 700 kg is de Kyron breed inzetbaar. Die inzetbaarheid wordt nog eens verhoogd door de trekcapaciteiten. Vanaf de basisversie, de 2.0 Xdi Dynamic 2WD, mag de Kyron maximaal 2.100 kg trekken, terwijl de automaten, de 4WDâs en de Xdi 270 AWD hier met
2.300 kg nog een schep bovenop doen.

Iedere Kyron bedrijfswagen is standaard voorzien van onder meer airconditioning, elektrische ramen, elektrisch bedienbare spiegels, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, mistlampen vóór, roofrails, lichtmetalen velgen en een verstelbare lendesteun.

Aantrekkelijke introductieprijzen
De Kyron op grijskenteken is vanaf de BedrijfsautoRAI-periode leverbaar tegen scherpe introductieprijzen. De Kyron is daarmee verkrijgbaar vanaf ⬠21.842,- exclusief BTW en BPM voor de M200 Xdi
2WD Dynamic. Deze auto is voorzien van een economische en soepel presterende 2,0 liter common-rail dieselmotor die 104 kW (141 pk) levert en een koppel van 318 Nm in huis heeft. Er is keuze uit 2WD en
4WD met handgeschakelde of automatische transmissie.

Aan de bovenkant van het modelprogramma staat de M270 Xdi Automaat (AWD) met de introductieprijs van ⬠30.204,-. Deze auto is voorzien van de bekende â van Mercedes-Benz afgeleide - vijfcilinder common-rail dieselmotor met 121 kW (165 pk) met een koppel van 340 Nm. De M270 Xdi Automaat (AWD) heeft alles in zich om de bestuurder optimaal te behagen. Naast krachtige prestaties in combinatie met een bescheiden brandstofverbruik, komt dit op conto van de uitgebreide standaarduitrusting. Met onder meer lederen bekleding, automatische vierwielaandrijving, automatische airconditioning, onafhankelijke achterwielophanging, elektrisch verstelbare voorstoelen, 18â lichtmetalen velgen, stoelverwarming, snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging, ESP en cruise control laat het topmodel niets te wensen over. De M270 Xdi Automaat (AWD) doet bij dit alles geen enkele concessie aan de inzetbaarheid en biedt dezelfde riante laadruimte en een hoog maximaal trekgewicht van 2.300 kg.

De Kyron in bedrijfswagenuitvoering is per direct te bestellen.

Rexton XVT grijskenteken met comfortpakket
De Rexton XVT is sinds enkele maanden op de markt en is nu al een geliefde keuze bij de Rexton-koper gebleken. Dat is gezien de kwaliteiten van de XVT niet verwonderlijk. De XVT koppelt kracht en prestaties aan luxe en prestige en rond het Rexton-programma daarmee naar boven af. De bedrijfswagenuitvoering van de Rexton XVT is dan ook een welkome aanvulling op het modelprogramma. De Rexton XVT kenmerkt zich door een zeer uitgebreide standaarduitrusting, een krachtige motor en tal van technische wijzigingen ten opzichte van de overige Rextons. Met een 137 kW (186 pk) sterke vijfcilinderdieselmotor, onafhankelijke achterwielophanging, snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging, Mercedes-Benz automatische transmissie en permanente vierwielaandrijving, weet de Rexton XVT de rijdynamiek op een hoger plan te brengen. De krachtbron is krachtig met een koppel van 402 Nm over een breed toerengebied beschikbaar. Het maximale trekgewicht bedraagt 3.200 kg.

Waar de Kyron de ondernemer al uitgebreid de ruimte geeft om te ondernemen, vormt de Rexton XVT hierin de overtreffende trap. De Rexton XVT op grijskenteken is leverbaar in twee verschillende varianten. De eerste variant heeft een onverhoogd dak en een volledige tussenwand. De tweede variant heeft een 30 cm hoog tussenschot achter de voorstoelen en een verhoogd dak. Beide varianten hebben de beschikking over een riante laadruimte.

De lengte van de laadvloer bedraagt 1,85 meter. De inhoud is met maximaal 2,5 kubieke meter verassend groot. Het laadvermogen bedraagt maximaal 763 kg.

Een belangrijk verkoopargument voor de Rexton XVT is het hoge luxe niveau. Standaard is de Rexton XVT voorzien van onder meer automatische airconditioning, lederen bekleding, elektrisch bedienbare ramen, elektrisch bedienbare, verwarmbare en inklapbare buitenspiegels, ESP met ASR, ARP, BAS en HDC, elektrisch bedienbare en verwarmbare voorstoelen, instrumentenpaneel met LED-verlichting, privacy glass, 18â lichtmetalen velgen, regensensor en automatische verlichting met lichtsensor.

Comfortpakket
Met het speciale comfortpakket wordt aan de uitgebreide standaarduitrusting van iedere Rexton XVT gratis een DVD multimedia / navigatiesysteem van Pioneer aan toegevoegd. Deze actie geldt tot en met 31 december 2007 of zolang de voorraad strekt.

De Rexton XVT op grijskenteken is per direct te bestellen. De prijzen beginnen bij ⬠35.639,- voor de Rexton 270 XVT Automaat (AWD) met volledig tussenschot en onverhoogd dak en ⬠36.639,- voor dezelfde variant maar daar ben verhoogd dak en 30 cm hoog tussenschot.

De Rexton in bedrijfswagenuitvoering is al leverbaar vanaf ⬠28.331,- exclusief BTW en BPM voor de RX 270 Xdi Dynamic. Op de Rexton 270 Xdi Direct en de Dynamic-uitvoeringen biedt SsangYong een tweede comfortpakket aan. SsangYong voorziet deze uitvoeringen tot en met 31 december 2007 (of zolang de voorraad strekt) gratis van lederen bekleding. Daarbij is er de keuze uit de kleuren zwart en grijs. De twee Rexton acties gelden niet in combinatie met elkaar.