Gemeente Uithoorn

Gemeente Uithoorn
Laan van Meerwijk 16
1423 AJ Uithoorn
Postbus 8
1420 AA Uithoorn
Tel: 0297-51 31 11
Fax: 0297-51 32 22
E-mail: gemeente@uithoorn.nl

BLOOM; het nieuwe centrumgebied voor de Greenport

18 oktober 2007 print
Tijdens de Horti Fair, op 11 oktober jl., organiseerde de Provincie Noord-Holland in samenwerking met Green Park Aalsmeer een bijeenkomst over de Greenport Aalsmeer.

Gedeputeerde Jaap Bond informeerde aanwezigen over de ambities van de Greenport, over de kansen en bedreigingen en zijn visie op de verdere ontwikkeling van de glastuinbouwsector. In de Greenport werken de provincie Noord-Holland, de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer en Uithoorn samen met het bedrijfsleven aan een vitale ruimtelijke en economische toekomst voor de bloemen- en plantensector.

Tijdens deze bijeenkomst ontving de Gedeputeerde het eerste exemplaar van de nieuwe internationale brochure voor de promotie van `BLOOM' (voorheen Green Square) uit handen van J. Verheijen (wethouder Uithoorn) en B. Neijmijer (wethouder Aalsmeer).

bloom.jpg (50 Kb)

BLOOM is het nieuwe centrumgebied voor de Greenport en wordt de komende jaren gerealiseerd door Green Park Aalsmeer naast de omgelegde N201 en de Bloemenveiling. BLOOM wordt een ontmoetingscentrum voor de business in bloemen en planten waar nieuwe ideeën kunnen groeien, kennis wordt uitgewisseld en de laatste trends worden geshowd. Hiermee wordt de belangrijke functie van Aalsmeer als centrum in de internationale bloemenhandel versterkt.

Wilt u de `BLOOM' brochure als hard-copy ontvangen? Stuur dan een email naar Louisa van der Zwet, qzw@greenparkaalsmeer.com ^

* BLOOM brochure (pdf)