Gemeente Coevorden

Waar wordt gewerkt in de gemeente Coevorden?

In het centrum van Coevorden en in de omliggende kernen worden op verschillende plaatsen werkzaamheden uitgevoerd. Wekelijks vindt u hiervan een overzicht.

Spoorsingel Coevorden

De Spoorsingel tussen de Bentheimerstraat en het pand van Hommo Koster is nog tot 19 oktober afgesloten voor het verkeer. Hier moet een hogedruk gasleiding verlegd worden. De omleiding wordt met borden aangegeven.

Arsenaalgebied Coevorden

Aan de Haven worden werkzaamheden uitgevoerd voor de bouw van de nieuwe brug over de binnenhaven. Het gedeelte tussen het Arsenaal en de Princestraat wordt hiervoor afgesloten. Na de werkzaamheden blijft de Haven blijft afgesloten voor het autoverkeer, zoals in het Masterplan vastgelegd is.

Oosterstraat Coevorden

Aan de Spoorhavenstraat (werkvak Kerkstraat - Bentheimerstraat) wordt de riolering vervangen en nieuwe bestrating aangelegd. De werkzaamheden gaan duren tot 16 november 2007. De omleiding wordt met borden aangegeven.

Gouverneur Hofstedelaan Coevorden

Wegens werkzaamheden is een gedeelte van de Gouverneur Hofstedelaan in Coevorden gestremd.
Het betreft het gedeelte tussen de Commissaris de Vos van Steenwijklaan en de Dr. Picardtlaan. De werkzaamheden duren tot eind oktober. Het verkeer wordt omgeleid met borden.

Dwarspad Coevorden

In verband met het herstraten van het Dwarspad, vanaf de Dreef tot de Ballast, is de weg voor al het doorgaande verkeer afgesloten. Een omleidingsroute wordt met borden aangegeven. De afsluiting duurt tot en met vrijdag 23 november.

Aalden

In verband met vervanging van de brug in de Hormaatsdijk is deze weg tot 20 december 2007 afgesloten voor alle weggebruikers. De omleidingsroute wordt door borden aangegeven. Vanaf 11 november is ook het gedeelte van de Koemarsendrift tussen de Hormaatsdijk en Aelder Hooghe afgesloten voor het verkeer, de weg wordt herstraat.
Deze werkzaamheden duren ook tot 20 december 2007.

Sleen

In verband met onderhoudswerkzaamheden is de Boelkenweg, gedeelte Molenesweg-Brink, afgesloten van dinsdag 23 oktober tot en met vrijdag 23 november 2007 voor al het doorgaande verkeer. Een omleidingsroute wordt met borden aangegeven.

Vragen?

Heeft u vragen over deze werkzaamheden, kunt u contact opnemen met de uitvoerder H. Kompagnie van de aannemerscombinatie CCC via telefoonnummer 06- 22487950.