LTO Noord


Samen werken aan ondernemerschap op Ondernemerschapsdag

Ondernemerschap staat volop in de belangstelling. De concurrerende en internationaal georiënteerde omgeving vraagt veel van een ondernemer. Veel partijen zetten zich in voor de ontwikkeling van sterk ondernemerschap. Maar wat is sterk ondernemerschap en hoe ontwikkel je dat? Op 18 oktober aanstaande zijn de schijnwerpers op dit thema gericht op de Ondernemerschapsdag 2007. Een dag die in het teken staat van ondernemerschap in de agrarische sector. De boodschap op deze dag is: door samenwerking sta je sterker!

Onder leiding van dagvoorzitter Victor Deconinck gaan ondernemers en mensen uit de agri-business de discussie aan over dit thema. Het programma bestaat uit twee delen. De morgen is gevuld met een plenair gedeelte met een aantal inleidingen en tweegesprekken. Tijdens de middag zijn er verschillende workshops. Hierin wordt op interactieve wijze een specifiek onderdeel van ondernemerschap belicht. U bent gewaarschuwd, rustig toekijken is hierbij geen optie. De dag wordt afgesloten met een slotdebat, waarin vooruit wordt gekeken. Wat zijn de belangrijkste uitdagingen voor ondernemerschap in de toekomst?

Deze dag is bedoeld voor agrarische ondernemers en een ieder die zich nauw betrokken voelt bij (het stimuleren van) ondernemerschap in de agrarische sector: van ketenpartner tot onderzoeker, van adviseur tot docent.

Wageningen Universiteit en Researchcentrum organiseert samen met het initiatief 'Samen werken aan Ondernemerschap' voor de tweede achtereenvolgende keer deze Ondernemerschapdag. De organisatie van de dag is mogelijk gemaakt door het ministerie van LNV. De dag wordt gehouden in het nieuwe Forumgebouw van Wageningen UR. Surf voor meer informatie en aanmelding voor deze dag naar: www.ondernemerschapsdag.wur.nl.

Dinsdag 9 oktober 2007