Ingezonden persbericht



Lego® world 2007: van 18 tot en met 23 oktober in ijsselhallen zwolle

JETIX presenteert optredens van Jeckyll & Hyde, Djumbo en Gebroeders Ko tijdens LEGO WORLD

Zwolle, vrijdag 28 september 2007 - LEGO WORLD viert feest! Het speelgoed LEGO® is dit jaar 50 jaar in Nederland en dat wordt spectaculair gevierd tijdens LEGO WORLD, dat plaatsvindt van donderdag 18 t/m dinsdag 23 oktober in de IJsselhallen Zwolle. LEGO WORLD is het grootste LEGO® spektakel ter wereld en biedt een dagvullend programma voor het hele gezin met kinderen van alle leeftijden. Het kindvriendelijke evenement bundelt onder meer prachtige bouwwerken, de gelegenheid om zelf te bouwen en een muzikale show van kinderzender JETIX met onder anderen Jeckyll & Hyde, Djumbo, Gebroeders Ko en Tess.

Dat het evenement onverminderd populair is blijkt ook dit jaar weer uit de verkoopcijfers. "Er zijn op dit moment al meer kaarten verkocht dan in dezelfde periode vorig jaar. Als dit doorzet zijn we over enige tijd wederom uitverkocht" aldus LEGO WORLD organisator Martine Vernooij. Door de muzikale line-up verwacht de organisatie dat de huidige run op kaarten alleen maar groter wordt. JETIX voegde recent Jeckyll & Hyde (bekend van de nummer 1 hit "Freefall" en bijbehorende LEGO video), Djumbo ('Boy I like ya') en Tess (junior songfestival) toe aan de muziekshow die wordt gepresenteerd door dj's Wipneus en Pim. Ook de Gebroeders Ko (bekend van 'Boten Anna'), XYP (nummer-1 hit met 'Body to Body'), DJ Bee en dansgroep Get Motivated treden op.

Kaartverkoop
LEGO WORLD is geopend van donderdag 18 oktober tot en met dinsdag 23 oktober tussen 10.00 en 17.00 uur. Kaarten (E 15,50/kinderen tot en met 2 jaar gratis) zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar via de speelgoedwinkels van Intertoys en via www.legoworld.nl. Wees er snel bij als je verzekerd wilt zijn van een kaartje!
---