Gemeente Tilburg

28-9-2007
Met wethouder Aarts wandelen langs fietsenstallingen Donderdag 18 oktober, vanaf 13.15 uur

Wethouder Els Aarts (vervoer, binnenstad) nodigt binnenstadsbewoners en andere geĂŻnteresseerden uit voor een wandeling langs de ontwikkelingen op het gebied van fietsparkeren in de binnenstad. De wethouder en betrokken specialisten lichten de verschillende projecten en locaties toe.

De eerste stop is bij het nieuwe fietsdepot en registratiesysteem AFAC aan de Koopvaardijstraat. Hierna voert de wandeling naar de nieuwe fietsparkeergarage van het Pieter Vreedeplein, via de Heuvel en het Hendrikhof. Vervolgens eindigt de wandeling op de Spoorlaan, waar gesproken wordt over fietsparkeren en beheren rondom het station. Ook het Fietsforum komt even aan het woord. Tevens gaat de wethouder in op de effecten van het gratis fietsparkeren in de stad, dat ongeveer een jaar geleden is ingevoerd.

Voor en na de wandeling is uiteraard voorzien in iets te drinken en ruimte om even te zitten.

Opgeven voor de wandeling kan vrijblijvend bij Corrie Mutsaers, secretaresse van wethouder Els Aarts. Bel haar op 013-5429009 of mail naar corrie.mutsaers@tilburg.nl. Dan krijgt u ook meer informatie over de route en de verzamelplaats.