EquiLend versterkt zijn Europese positie met een toename van nieuwe klanten en ziet groei in haar platform volume

09/10/2007 20:23



PR Newswire



NEW YORK, October 9 /PRNewswire/ --
EquiLend blijft aantrekkelijke voor Europese klanten, vanwege haar geautomatiseerde platform en efficiënte diensten ten aanzien van transacties en de afhandeling daarvan. Recente nieuwe klanten zijn onder andere ABN AMRO Bank N.V., Calyon, IXIS Corporate and Investment Bank, Macquarie Bank Limited, London Branch, Rabobank International en Timber Hill (Europa) AG. Brian P. Lamb, CEO van EquiLend zegt: "Dat deze ondernemingen zich tot EquiLend wenden, mag een belangrijke mijlpaal worden genoemd. We zijn enorm verheugd om hen bij Equilend te mogen verwelkomen en we zijn opgewonden over de mogelijkheden die dat hen en onze bestaande klanten zal geven. Deze lijst van nieuwkomers betekent een verdere uitbreiding en diversiteit van het klantenbestand van EquiLend en verstevigt EquiLend als een entiteit die de industrie helpt om, door middel van innovatie, meer efficiëntie te bereiken."

Eén van die innovaties is Equilends Dividend Comparison service. De importantie van de automatisering van de verzameling van dividend inkomsten van financiële effectentransacties is een belangrijk thema voor deelnemers aan de industrie, vooral in Europa. De EquiLend Dividend Comparison service blijft winnen aan momentum omdat verscheidene Europese klanten blijven zoeken naar het meest efficiënte gebruik van hun middelen en hun risico's in te perken.

EquiLend heeft in de Europese financiële effectenindustrie vanwege de uitbreiding van haar Europese klantenbestand een sterkere positie bemachtigd, met als gevolg een toename van het transactievolume via het EquiLend platform. Van augustus 2006 tot augustus 2007 is de gemiddelde dagelijkse handel in totaal toegenomen met 54%. "De verwachting is dat deze trend zich zal voortzetten omdat onze platforms gelijk op gaan met de behoeftes van de gebruikers", voegt Sharon Walker, algemeen directeur van EquiLend Europe toe.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Michelle Lindenberger

+1-212-901-2224
michelle.lindenberger@equilend.com

Over EquiLend
EquiLend is de leidende leverancier van handel en nazorg services voor de financiële effectenindustrie. Equilend is eigendom van de elf grootste internationale firma's op het gebied van financiële diensten. Equilend vergemakkelijkt rechttoe rechtaan verwerking door gebruik te maken van gemeenschappelijke protocollen en infrastructuur, die automatiseren wat vroeger handmatig werd gedaan. Het EquiLend platform, dat door kredietnemers en kredietverstrekkers van over de hele wereld wordt gebruikt, verbetert de efficiëntie en zorgt voor toegang tot aanvullende liquiditeit. Equilends complete oplossingen, die het risico van potentiële fouten vermindert en het onnodig maakt om dure beveiligde, zgn. tunnel internetverbindingen, te onderhouden, zijn onder andere Availability, AutoBorrow, AutoBorrow Express(SM), Negotiation, EquiLend AuctionPort(SM), Contract Comparison, Mark-to-Market Comparison, Returns, Recalls, Billing Comparison and Delivery, Dividend Claims Comparison en Agent Lender Disclosure (ALD).

www.equiLend.com

EquiLend LLC en EquiLend Europe Limited zijn dochterondernemingen van EquiLend Holdings LLC (gezamenlijk "EquiLend"). EquiLend LLC is lid van de FINRA en de SIPC. EquiLend Europe Limited is gemachtigd en geregeld door de Financial Services Authority. Alle door EquiLend aangeboden diensten worden aangeboden via EquiLend LLC en EquiLend Europe Limited. EquiLend en het merk EquiLend zijn beschermd in de Verenigde Staten en in landen over de hele wereld.

Website: http://www.equilend.com

Michelle Lindenberger van EquiLend, +1-212-901-2224, michelle.lindenberger@equilend.com