Zwarte Zakenvrouw 2007 & Zwarte Vrouwelijke Manager 2007 gekozen


SCHIEDAM, 20071009 -- Op 6 oktober 2007 is tijdens een spetterend verkiezingsgala van de Businessclub Zwarte Zaken Vrouwen Nederland (ZZVN) Sherita Narain, directeur eigenaar van Thermen Holiday te Schiedam, uitgeroepen tot Zwarte Zaken Vrouw Nederland 2007.

Het galadiner werd gehouden in het World Trade Center in Rotterdam in het bijzijn van vele prominenten en 540 genodigden uit Nederland en Europa.

De prijs voor de Zwarte Zakenvrouw Nederland 2007 werd uitgereikt door de Staatssecretaris van Justitie N. Albayrak. Marilyn Haimé, Directeur Inburgering en Integratie bij het Ministerie van VROM, werd uitgeroepen tot de Zwarte Vrouwelijke Manager 2007.

Zwarte Zakenvrouw Nederland 2007 Sherita Narain
Directeur en mede-eigenaar van Thermen Holiday te Schiedam

Sherita Narain, 35 en woonachtig in Zwijndrecht, is opgeleid als juriste. Ze besloot echter om te gaan voor datgene waar zij haar energie in kwijt kon, namelijk het vestigen van Thermen Holiday. Dit is een van de grootste sauna & beautycentra in Nederland. Zij is daar algemeen directeur en mede-eigenaar. Haar ambitie blijft echter niet beperkt tot Thermen Holiday, want samen met haar broer staat in Hoofddorp de bouw van het grootste wellnessresort van de wereld in de planning. Sherita wordt gekenmerkt door haar energie, creativiteit en zakelijkheid. Gestart in 2003 is haar bedrijf een begrip geworden in Nederland met meer dan 500 bezoekers per dag en meer dan 100 medewerkers.

Haar motto is: volg je hart en durf je droom waar te maken, want dan alleen kun je uitblinken. Zij zet zich in om anderen, maar met name ook vrouwen te inspireren om hun droom na te jagen. In haar stijl van leidinggeven is ze vooral coach, maar schroomt niet om noodzakelijke maatregelen te nemen als de bedrijfsvoering daarom vraagt.
Ze besteedt veel aandacht aan opleiding en training van personeel en stelt zich persoonlijk op de hoogte van het wel en wee van haar gasten. Diversiteit in aanbod, klantvriendelijkheid, hygiëne, en kwaliteit naast hoogwaardige aandacht voor de inwendige mens, kenmerken haar aanpak. Bij haar is met recht de klant koning.