Ingezonden persbericht


Thierry de Beyssac benoemd tot hoofd van Hewitt Consulting in Latijns-Amerika

PARIJS, October 9/PRNewswire/ -- Hewitt Associates, een internationale onderneming op het gebied van HRM diensten (Human Resource Management - ook wel strategisch personeelsmanagement genoemd), maakte vandaag bekend dat Thierry de Beyssac is benoemd tot hoofd van Hewitt Consulting in Latijns-Amerika.

In zijn nieuwe rol zal de Beyssac verantwoordelijk zijn voor verdere groei en rentabiliteit van Hewitt Consulting in Latijns-Amerika, waar Hewitt diensten verleent in 14 verschillende landen via zes kantoren in Argentinië, Brazilië, Chili, Mexico, Puerto Rico en Venezuela, plus een regionaal kantoor in Miami, Florida.

Hewitt zet vaart achter zijn ontwikkeling in Latijns-Amerika

De Beyssac zal leiding geven bij het streven naar de juiste coördinatie en strategische positionering van Hewitts diensten aangaande advisering en zal tevens nauw samenwerken met regionale zakenleiders om ervoor te zorgen dat Hewitt Consulting topkwaliteit service zal blijven leveren aan meer dan 300 van zijn klanten in Latijns-Amerika. De Beyssac zal vanuit Hewitts kantoor in Mexico City werken en zal rapporteren aan Perry Brandorff, president van Hewitts internationale Consulting onderneming.

Perry Brandorff zei:

"Thierry's inzet als het gaat om klantenservice, zijn sterke management- en verkoopachtergrond, plus zijn passie en toewijding ten aanzien van de HRM industrie, maakte hem de ideale keuze om onze belangen voor wat betreft personeelsbeleid in Latijns-Amerika te behartigen."

"De Latijns-Amerikaanse regio vertegenwoordigt een grote en aantrekkelijke groeimarkt voor Hewitt Consulting. Ik heb er alle vertrouwen in dat we, onder de bezielende leiding van Thierry, onze regionale aanwezigheid verder kunnen uitbouwen en onze klanten innovatieve planning- en personeelsbeleidoplossingen kunnen leveren, die tegemoetkomen aan hun unieke HRM behoeftes."

Thierry de Beyssac zei:

"Ik ben me ervan bewust dat veel van onze Europese klanten, en speciaal die in Spanje en Nederland, hun operaties in Latijns-Amerika aan het uitbouwen zijn. Ik kijk er enorm naar uit om hen daarbij te helpen en hun HRM beleid in die regio te ontwikkelen. Ervaring heeft geleerd dat het nuttig is een intermediair te hebben tussen erg van elkaar verschillende gebieden zoals Europa en Latijns-Amerika."

Voordat de Beyssac werd benoemd tot hoofd van Hewitts Latijns-Amerikaanse's Consulting afdeling, werkte hij vanuit Parijs en leidde hij de verkoop, de marketing en de ontwikkeling van handelsmerken voor Hewitts Europese afdeling. Tijdens zijn 21-jarig dienstverband bij Hewitt is hij verantwoordelijk geweest voor Hewitts kantoor in Spanje en was hij als hoofd van Hewitt's Talent & Organisation Consulting initiator van de groei in Frankrijk. Tevens was hij algemeen directeur van het kantoor in Frankrijk en president van Hewitts afdeling die de zone
Frankrijk-Italië-Zwitserland-Spanje-Portugal voor haar rekening nam.

Thierry de Beyssac is aan het ILERI (Institut d'Etudes des Relations Internationales) in Parijs afgestudeerd (doctorandus) en heeft zijn kandidaatsexamen behaald aan de universiteit Paris II. Hij spreekt vloeiend Frans, Spaans en Engels.

Notitie aan de redactie

Over Hewitt Associates

Met meer dan 65 jaar ervaring is Hewitt Associates (NYSE: HEW) 's werelds grootste leverancier van diensten op het gebied van HRM. De onderneming adviseert meer dan 2.300 organisaties en verzorgt wereldwijd voor meer dan 350 ondernemingen voor miljoenen werknemers en gepensioneerden programma's op het gebied van personeelsbeleid, gezondheidszorg, loonlijsten en pensioenen. Met vestigingen in 35 landen heeft Hewitt ongeveer 24.000 medewerkers. Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.hewitt.com.

Source: Hewitt Associates

Contact: Claire Mouillet, Hewitt Associates, claire.mouillet@hewitt.com, +33-(0)1-55-63-23-72